Επέστρεψε στη Νίκη Βόλου ο Μέτσε

Η διοίκηση της Νίκης Βόλου ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον 25χρονο μέσο Νέτι Μέτσε ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα της Νέας Ιωνίας. 

Επέστρεψε στη Νίκη Βόλου ο Μέτσε

Ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου είναι με κάθε επισημότητα ο Νέτι Μέτσε ο οποίος είχε παρουσιαστεί στην πρώτη προπόνηση του συλλόγου. Ο 25χρονος μέσος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια καθώς και κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί με τα «κυανόλευκα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νίκης:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νέτι Μέτσε. Ο Μέτσε είναι 25 ετών, κατάγεται από τον Βόλο κι αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι συστάσεις, όσον αφορά την επαγγελματική του σταδιοδρομία, είναι περιττές, καθώς ανδρώθηκε και ωρίμασε ποδοσφαιρικά, φορώντας τη φανέλα της Νίκης. Ως ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, είχε συνεχόμενες γεμάτες χρονιές στο ενεργητικό του, ενώ αξιομνημόνευτες στιγμές του στην ομάδα μας είναι οι έξι συμμετοχές του στην Α’ Εθνική, τη σεζόν 2014-2015, και ο ορισμός του, ως πρώτος αρχηγός, το 2018.

Πέρσι αγωνίστηκε στον Καραϊσκάκη Άρτας, με τη φανέλα του οποίου, στη Superleague 2, κατέγραψε 19 συμμετοχές, σκοράροντας μία φορά. Τέλος, έχει χριστεί διεθνής, με την Εθνική ομάδα Ελπίδων της Αλβανίας. Καλωσορίζουμε τον Νέτι πίσω στο σπίτι του και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία κι επιτυχίες».