Διαγόρας Ρόδου: Προπονητής ο Θεοδοσιάδης

Ο 45χρονος Σάκης Θεοδοσιάδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Διαγόρα Ρόδου

Διαγόρας Ρόδου: Προπονητής ο Θεοδοσιάδης

Νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα για τον Διαγόρα, όπου εκτός από την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, η ομάδα της Ρόδου φροντίζει και για την ποιοτική στελέχωση του προπονητικού επιτελείου. Εκεί όπου τα ηνία ανέλαβε ο 45χρονος Σάκης Θεοδοσιάδης, με εμπειρία στους πάγκους συλλόγων δεύτερης και τρίτης κατηγορίας.

Οι νησιώτες αμέσως μετά τη θετική κατάληξη της υπόθεσης εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Θεοδόση Θεοδοσιάδη. Πρόκειται για έναν νέο και πολύ έμπειρο προπονητή, που «ταιριάζει απόλυτα στην φιλοσοφία του νέου Διαγόρα», όπως λέει ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Χάρης Παπαδόπουλος

Ο κ. Θεοδοσιάδης έχει εργαστεί στη καριέρα του στην Αναγέννηση Καρδίτσας (άνοδος απο Δ’ Εθνική στην Football League 2 και έπειτα στην Footballleague) και στον Απόλλωνα Λάρισας (άνοδος από FootballLeague 2 στην Football League). Είχε σύντομο πέρασμα από την Σπάρτη, Πέρσι ήταν τεχνικός στη Βέροια και την Καλαμάτα. Παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τα εθνικά πρωταθλήματα, με αρκετές επιτυχίες. Έχει σημαντική παρουσία στο πρωτάθλημα της Football League, έχοντας κοουτσάρει σχεδόν 100 παιχνίδια στη Β’ Εθνική. Είναι 45 ετών και ως παίκτης (κεντρικός αμυντικός) θήτευσε σε Λεβαδειακό, Τρίκαλα, Λαμία, Παναιτωλικό, Καβάλα, Λάρισα, Νάουσα και Ηρόδοτο».