Αιγάλεω: Τέλος Μαγκάκης και Φαρινόλα από το «Σίτι»

Μαζικές αποχωρήσεις στις τάξεις του Αιγάλεω, καθώς παρελθόν αποτελούν οι Γιώργος Μαγκάκης και Πάολο Φαρινόλα, όπως επίσης και οι Μαρής, Σπυρόπουλος, Καπός και Συριόπουλος.

Αιγάλεω: Τέλος Μαγκάκης και Φαρινόλα από το «Σίτι»

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκονται οι Γιώργος Μαγκάκης και Πάολο Φαρινόλα. Οι δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές αποχώρησαν από το Αιγάλεω με το οποίο την περασμένη σεζόν αγωνίστηκαν στα "σαλόνια" της Football League.

Τόσο ο νεαρός μπακ, όσο και ο πολύπειρος επιθετικός αποτέλεσαν δύο σημαντικά γρανάζια των «κυανόλευκων» στο περασμένο πρωτάθλημα ωστόσο δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα των δυτικών προαστίων. Από κει και πέρα, παρελθόν από το «Σίτι» αποτελούν επίσης και οι Μαρής, Σπυρόπουλος, Καπός και Συριόπουλος.

Παράλληλα, το δικό του "αντίο" στο Αιγάλεω είπε και ο Γιώργος Τσαφταρίδης ο οποίος σε ανάρτησή του έγραψε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργαστήκαμε αυτά τα δυο χρόνια... όλους τους προπονητές και ιδιαίτερα τον κύριο Βασιλειάδη που με επέλεξε να έρθω στο Αιγάλεω τον κύριο Γιάννη και Άρη Παλτόγλου που για μένα είναι κάτι παραπάνω από πρόεδρος... και βέβαια τον κόσμο που με αγκάλιασε και ήταν σε κάθε αγώνα ο δωδέκατος παίκτης... εύχομαι ότι καλύτερο μέσα από την καρδιά μου! Η κατηγορία είναι μικρή για το Αιγάλεω».