Ο Νούνο Εσπιρίτο εξήγησε γιατί δεν παίζει ο Ποντένσε

Ο τεχνικός της Γουλβς, Νούνο Εσπιρίτο αναφέρθηκε στον Ντανιέλ Ποντένσε και εξήγησε για ποιο λόγο δεν αγωνίζεται ο Πορτογάλος. 

Ο Νούνο Εσπιρίτο εξήγησε γιατί δεν παίζει ο Ποντένσε

Πέντε μήνες μετά την πώληση του από τον Ολυμπιακό στη Γουλβς έναντι 20 εκατ. ευρώ, ο Ντανιέλ Ποντένσε αριθμεί μόλις 150 λεπτά σε οκτώ συμμετοχές με τη φανέλα των «Λύκων», σε Premier League και Europa League.

Ο προπονητής της ομάδας, Νούνο Εσπιρίτο Σάντο μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως ο πρώην άσος των «ερυθρόλευκων» έχει μικρό χρόνο συμμετοχής και τόνισε: «Ετοιμάζεται για την ευκαιρία του. Ήρθε στην ομάδα τον Ιανουάριο, έχει ταλέντο, είναι ποιοτικός παίκτης.

Πρέπει να αναγνωρίσει ότι πρέπει να οδηγηθούμε εσωτερικά, μέσα από τη δυναμική της ομάδας. Είναι μια μακρά διαδικασία. Είμαι όμως στο πλευρό του ποδοσφαιριστή μου, ο Ντανιέλ γνωρίζει ότι έχει την αυτοπεποίθησή μου. Κανείς δεν περιμένει για το τίποτα. Πρέπει να προετοιμάζεται για να έρθει η στιγμή του. Όλοι δουλεύουν στο κλαμπ».

Να σημειώσουμε πως το μοναδικό ματς στο οποίο ο Ποντένσε έπαιξε 90 λεπτά ήταν με την Εσπανιόλ στην Ευρώπη, όπου είχε και μια ασίστ.