Ολυμπιακός: Τρεις προσθήκες στην ευρωπαϊκή λίστα!

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της UEFA για τους ευρωπαϊκούς αγώνες που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι, οι ομάδες θα έχουν δικαίωμα να κάνουν μέχρι και τρεις αλλαγές στις λίστες με τα ονόματα ποδοσφαιριστών που θα είναι διαθέσιμοι για τα παιχνίδια! Ποιες οι σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Τρεις προσθήκες στην ευρωπαϊκή λίστα!

Τη δυνατότητα να προχωρήσουν μέχρι και σε τρεις αλλαγές στις ευρωπαϊκές τους λίστες θα έχουν οι ομάδες που συνεχίζουν στις διοργανώσεις της UEFΑ μέσα στο καλοκαίρι.

Γουλβς-Ολυμπιακός: Στις 5 ή 6 Αυγούστου η ρεβάνς

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί η ίδια αλλά και τα κλαμπ που συνεχίζουν σε Champions League, Europa League, οι ομάδες θα μπορούν να αλλάξουν τρία ονόματα στις λίστες τους, εφόσον το επιθυμούν.

Τη συγκεκριμένη απόφαση την είχε προαναγγείλει το Fosonline.gr από τις 17 Μαΐου, όταν και είχε γράψει για ότι η UEFA σχεδιάζει να δώσει το δικαίωμα στις ομάδες να κάνουν κάποιες αλλαγές στη λίστα που είχαν δηλώσει στα τέλη Ιανουαρίου.

Αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Να σημειωθεί, βεβαίως, ότι οι εν λόγω αλλαγέςθα πρέπει να αφορούν σε ποδοσφαιριστές που υπήρχαν ήδη στα ρόστερ των ομάδων και πριν τη διακοπή λόγω της πανδημίας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του κάποια πράγματα, καθώς μια αλλαγή θα μπορούσε να είναι ο Χασάν αντί του τραυματία Σουντανί. Επίσης θα μπορούσε να μπει στη λίστα και ο Καφού, αφού ο Ολυμπιακός έχει στο όριο καρτών τους Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά.