Τι γίνεται με την απόφαση για την έδρα της ρεβάνς με την Γουλβς

Η UEFA κερδίζει χρόνο και ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί η πανδημία στην Αγγλία θα πράξει αναλόγως για την έδρα της ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Γουλβς.

Τι γίνεται με την απόφαση για την έδρα της ρεβάνς με την Γουλβς

Όποια σενάρια κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή για το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Γουλβς, είναι... σενάρια και τίποτα περισσότερο. Δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Η UEFA δεν έχει πάρει καμία απολύτως απόφαση και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα δεν έχει ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα.

Ο λόγος φυσικά είναι προφανής: Ναι μεν στην Αγγλία ξεκινούν τα μέτρα 14ήμερης καραντίνας για τους ταξιδιώτες από το εξωτερικό (άρα δεν μπορεί μία ξένη ποδοσφαιρική ομάδα να βρεθεί στο Νησί για δύο εβδομάδες για ένα... παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ ή Γιουρόπα Λιγκ), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα συγκεκριμένα μέτρα θα ισχύουν και τον Αύγουστο.

Η UEFA θα παρακολουθεί την εξέλιξη της πανδημίας και αναλόγως θα πράξει. Η Γουλβς διαρρέει ότι θα διεξαχθεί το παιχνίδι στο «Molineux». Τίποτα δεν είναι σίγουρο... Ούτε ότι θα γίνει στο «Molineux», ούτε εκτός Αγγλίας σε ουδέτερο γήπεδο.

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία είναι σε στάση αναμονής και όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο με την εξέλιξη του κορονοϊού στην Αγγλία, τότε θα πάρει την τελική της απόφαση. Μια απόφαση που ίσως παρθεί στα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου, λίγες μέρες δηλαδή πριν από τη ρεβάνς. Είναι ξεκάθαρο ότι η UEFA θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια για να διεξαχθεί στην έδρα της Γουλβς, αν φυσικά ο κορονοϊός το επιτρέψει.