Τιμωρία τριών αγωνιστικών στον Σάντος της Κοπεγχάγης για επίθεση σε αστυνομικό

Ακριβά πλήρωσε ο Μίκαελ Σάντος την επίθεσή του σε αστυνομικό, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Κοπεγχάγης με την Σέλτικ για το Europa League, καθώς τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών.

Τιμωρία τριών αγωνιστικών στον Σάντος της Κοπεγχάγης για επίθεση σε αστυνομικό

Με ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ο Μίκαελ Σάντος, ο οποίος επιτέθηκε σε αστυνομικό κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Κοπεγχάγης με αντίπαλο την Σέλτικ τον περασμένο Φλεβάρη για το Europa League.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ρεβάνς των δύο ομάδων στο Πάρκχεντ για την φάση των «32» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, οι Δανοί πήραν τη νίκη με 3-1 και εξασφάλισαν την πρόκρισή τους για τους «16» του θεσμού, αφήνοντας εκτός συνέχειας τους «Καθολικούς».

Ο Ουρουγουανός επιθετικός κατηγορήθηκε ότι την στιγμή που πήγε να πανηγυρίσει το τρίτο γκολ της ομάδας του στο ματς έσπρωξε έναν αστυνομικό, ο οποίος προσπαθούσε να τον αποτρέψει από το να πλησιάσει τους οπαδούς της ομάδας του στο «Σέλτικ Παρκ».

«Το όργανο ελέγχου, δεοντολογίας και πειθαρχικών αποφάσεων τιμωρεί τον Σάντος με απουσία τριών αγώνων από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της UEFA, για τα οποία θα ήταν διαφορετικά επιλέξιμος», ανέφερε σε επίσημη ανακοίνωσή της η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για το σχετικό θέμα.

Η Κοπεγχάγη κληρώθηκε στους «16» του Europa League με την Μπασακσεχίρ, την οποία κέρδισε 1-0 στην Τουρκία στο πρώτο ματς.