Όλα ανοικτά για τη ρεβάνς με την Γουλβς

Τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα και για αυτό το λόγο κανένας δεν μπορεί να είναι ακριβής για το πότε θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός του Ολυμπιακού με την Γουλβς. Αυτή τη στιγμή πιο πιθανό μοιάζει να διεξαχθεί τέλη Ιουλίου.

Όλα ανοικτά για τη ρεβάνς με την Γουλβς

Είναι τόσο ρευστά τα πράγματα λόγω της πανδημίας που δεν μπορεί να βγει άκρη για το πότε θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Γουλβς στην Αγγλία. Είναι τόσο ρευστή η κατάσταση στο Νησί που δυστυχώς τα θύματα από τον κορονοϊό αυξάνονται, με αποτέλεσμα να είναι ανούσιο να γίνεται τη δεδομένη στιγμή οποιαδήποτε συζήτηση για την ημερομηνία διεξαγωγής του επαναληπτικού.

Αν τα πρωταθλήματα ξεκινήσουν τέλη Μαϊου με αρχές Ιουνίου, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι να γίνει η ρεβάνς τέλη Ιουλίου. Και πάλι όμως θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το πώς θα είναι η κατάσταση στην Αγγλία. Γιατί ναι μεν έχουν ακουστεί διάφορα ακόμα και για την Premier League, ότι μπορεί το Γουέμπλεϊ να φιλοξενήσει όλα τα παιχνίδια για να είναι περιορισμένες οι ομάδες σε ένα συγκεκριμένο σημείο του Λονδίνου, αλλά η εξέλιξη του κορονοϊού θα καθορίσει τα πάντα.

Για την ώρα λοιπόν η ρεβάνς πάει προς τα τέλη Ιουλίου. Και πάλι όμως ας κρατάμε... μικρό καλάθι.