Oι αντιδράσεις οπαδών της Γουλβς στο twitter για το μέλλον του Europa League: «Δώστε μας το Κύπελλο»

Μερικές από τις αντιδράσεις των οπαδών της Γουλβς στο twitter όταν πληροφορήθηκαν την αναστολή του Europa League μέχρι νεωτέρας. «Δώστε μας το Κύπελλο» έγραψε κάποιος.

Oι αντιδράσεις οπαδών της Γουλβς στο twitter για το μέλλον του Europa League: «Δώστε μας το Κύπελλο»

Πολλοί από τους οπαδούς της Γουλβς αντέδρασαν στο twitter όταν πληροφορήθηκαν την απόφαση της UEFA σχετικά με το μέλλον της φετινής διοργάνωσης του Europa Leauge.

Όπως είναι γνωστό, η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ανακοίνωσε αναστολή μέχρι νεωτέρας εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού τόσο για το Champions όσο και για το Europa League.

Eπίσης ανέβαλε όλα τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων τον Ιούνιο, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών του Euro 2020.

Οι οπαδοί της Γουλβς θορυβήθηκαν στο άκουσμα ότι δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί η ποδοσφαιρική περίοδος, δεδομένου ότι πόνταραν πολύ στην ομάδα τους στο Europa League.

Ο δημοσιογράφος Tim Spiers δημοσίευσε την απόφαση της UEFA στο twitter και πολλοί οπαδοί της Γουλβς έσπευσαν να τοποθετηθούν.

Ένας οπαδός έγραψε: «Ακυρώστε τα επόμενα χρόνια τις διοργανώσεις, αλλά τελειώστε τη φετινή».

Ένας άλλος είπε: «Θα μπορούσαν να σώσουν τους πάντες από το κακό και να δώσουν σε εμάς το Κύπελλο».

Ένας ακόμα σχολίασε: «Περιμέναμε τόσο καιρό να έρθει στον σύλλογό μας κάτι τέτοιο και κάποιοι μικροί το τελειώνουν. Είμαι απογοητευμένος και θυμωμένος με όλα αυτά, αλλά είμαι συγκινημένος που φτάσαμε στους τελευταίους 16».

Τέλος, ένας άλλος είπε: «Νομίζω ότι το ποδόσφαιρο είναι το τελευταίο πράγμα που υπάρχει σήμερα στον νου των λαών».

Θυμίζουμε ότι η Γουλβς έφερε 1-1 με τον Ολυμπιακό στον πρώτο αγώνα στο άδειο λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό «Γ. Καραϊσκάκης» στη φάση των «16» του Europa League.

Δείτε τις αντιδράσεις των οπαδών της Γουλβς στο twitter: