Ποντένσε: «Μου λείπει το πραγματικό Καραϊσκάκη, ωστόσο λυπάμαι Ολυμπιακέ...»

Το μήνυμα του Ντανιέλ Ποντένσε για τον Ολυμπιακό μετά την επιστροφή του στο Καραϊσκάκη.

Ποντένσε: «Μου λείπει το πραγματικό Καραϊσκάκη, ωστόσο λυπάμαι Ολυμπιακέ...»

Ο Ντανιέλ Ποντένσε επέστρεψε κόντρα στον Ολυμπιακό την περασμένη Πέμπτη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης όπου δάκρυσε και μοίρασε δώρα.

Μόλις πάτησε το πόδι του στη χώρα μας, την περασμένη Τετάρτη, ο Πορτογάλος εξτρέμ έκανε ανάρτηση στα social media γράφοντας: «Πίσω στην Ελλάδα». Ο Ποντένσε ανάρτησε και φωτογραφία που ήταν χαμογελαστός.

Ο Ποντένσε έπαιξε στις 5 Ιανουαρίου το τελευταίο του παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ήταν το ματς με τον Παναθηναϊκό στο οποίο έγινε αλλαγή στο 60’ λόγω ενοχλήσεων. Από τότε δεν έπαιξε ξανά και ήρθε τελικά η μεταγραφή του στη Γουλβς.

Η μοίρα τα έφερε έτσι και ο Ντανιέλ Ποντένσε επέστρεψε την Πέμπτη στο φαληρικό γήπεδο ως αντίπαλος του Ολυμπιακού. Ήθελε να παίξει μπροστά στο κοινό του Ολυμπιακού, σε ένα γεμάτο γήπεδο, αλλά ο κορονοϊός τα χάλασε όλα.

Ο Ποντένσε δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του. Δακρυσμένος κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και χαιρέτισε τους πάντες ενώ μοίρασε και δώρα για όλους.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε με νεα ανάρτησή του στα social media, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό οικογένειά του.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έγραψε το εξής μήνυμα:

«Όταν συνδυάζεις την εργασία με την οικογένεια… Μου λείπει το πραγματικό (με κόσμο) Καραϊσκάκη, αλλά ήταν μια ωραία υποδοχή! Ωστόσο, λυπάμαι Ολυμπιακέ, στο επόμενο ματς η νίκη είναι δική μας…».