Μαρτίνς: «Θα περάσουμε στην Αγγλία» (vid)

Σίγουρος ο Πέδρο Μαρτίνς πως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει στη ρεβάνς να πάρει την πρόκριση επί της Γουλβς.

 Μαρτίνς: «Θα περάσουμε στην Αγγλία» (vid)

Όλες οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν στο παιχνίδι με τη Γουλβς ήταν εις βάρος του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Πειραιά έπαιξε σε άδειο γήπεδο και με δέκα παίκτες απέναντι σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Premier League και όχι μόνο άντεξε, αλλά θα μπορούσε να έχει πάρει και τη νίκη. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το παιχνίδι και νομίζω ότι αν το γήπεδο δεν ήταν άδειο θα ήμασταν πολύ πιο δυνατοί και θα είχαμε πάρει καλύτερο αποτέλεσμα. Είχαμε ένα πολύ καλό πλάνο, παίξαμε με ψυχή και πάθος και θέληση. Τα πήγαμε πολύ καλά απ' όταν μείναμε με δέκα παίκτες. Είχαμε ψυχή και χρειάστηκε να δημιουργήσουμε και να βάλουμε ένα πολύ ωραίο γκολ. Δυστυχώς από μία άτυχη στιγμή δεχτήκαμε ένα γκολ που άλλαξε το ματς».

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι η αποβολή έπαιξε ρόλο στο ματς: «Άλλαξε πολύ την εικόνα η αποβολή. Μέχρι εκείνο το σημείο είχαμε πολύ κατοχή απέναντι σε μία ομάδα που είναι πολύ δυνατή και υποψήφια να παίξει στο Τσάμπιονμς Λιγκ. Εϊχαμε πολύ καλή δημιουργία μέχρι την αποβολή. Ίσως μας έλειπε το τελείωμα των φάσεων. Μετά την αποβολή άλλαξε το πλάνο μας. Συνεχίσαμε να παίζουμε με ψυχή και σίγουρα δεν άλλαξε η θέληση μας για τη νίκη».

Ο Πορτογάλος, ωστόσο εμφανίστηκε σίγουρος πως η ομάδα του Πειραιά θα πάρει την πρόκριση. «Νομίζω ότι είναι θετικό που αναγνωρίζεται η δουλειά μας. Όλες οι ομάδες που έχουν έρθει και έχουν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό μας έχουν παραδεχτεί. Δεν πιστεύω πως το ταξίδι μας τελειώνει εδώ. Είμαστε έτοιμοι να πάμε στην Αγγλία και να πάρουμε την πρόκριση και ειλικρινά το πιστεύω πολύ», τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς.