Αποτελέσματα poll: To σκορ που προβλέπουν οι αναγνώστες για τον αγώνα Ολυμπιακός - Γουλβς

Λίγες ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Γουλβς για τη φάση των "16" του Europa League, το fosonline.gr έδωσε τη δυνατότητα στους αναγνώστες του να προβλέψουν το αποτέλεσμα του αγώνα.

Αποτελέσματα poll: To σκορ που προβλέπουν οι αναγνώστες για τον αγώνα Ολυμπιακός - Γουλβς

Οι περισσότεροι αναγνώστες που πήραν μέρος στο poll του fosonline.gr για το σκορ του αγώνα Ολυμπιακός - Γουλβς, προβλέπουν νίκη των ερυθρόλευκων.

Το 2-0 είναι πρώτο στις προβλέψεις του κοινού με 24% και ακολουθεί το 1-0 με 20%. Ακολουθεί το 2-1 με ποσοστό 14% και το 3-1 με 11%.

Η ισοπαλία στο παιχνίδι έχει συνολικό ποσοστό 16% (0-0 5%, 1-1 9%, 2-2 2%), ενώ η νίκη της Γουλβς έχει συνολικό ποσοστό 8%.

Φυσικά αδιευκρίνιστο παραμένει πώς μοιράζεται η επιλογή "άλλο σκορ", που συγκέντρωσε το 7% των προτιμήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, καθώς οι ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν τη βοήθεια του κόσμου τους από την εξέδρα, λόγω των μέτρων πρόληψης της Κυβέρνησης για τον κορονοϊό.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς φιλοδοξεί την Πέμπτη (12/3) να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα της δίνει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενόψει και της ρεβάνς στην Αγγλία (19/3).