Κανονικά το Ολυμπιακός-Γουλβς στο Καραϊσκάκη, αλλά χωρίς συνεντεύξεις Τύπου

Η UEFA θα αποφασίσει την Τρίτη 17 Μαρτίου  για τις τύχες του Europa League και του Champions League, ενώ στον Ολυμπιακό πήραν επιπρόσθετα μέτρα για την αναμέτρηση με τη Γουλβς. Όλα δείχνουν ότι το Ολυμπιακός-Γουλβς θα γίνει κανονικά στις 22.00.

 Κανονικά το Ολυμπιακός-Γουλβς στο Καραϊσκάκη, αλλά χωρίς συνεντεύξεις Τύπου

Η UEFA δεν σκοπεύει να πάρει απόφαση σήμερα για τις τύχες του Europa League και του Champions League, αφού κάλεσε τις ομάδες σε τηλεδιάσκεψη την Τρίτη για να αποφασίσει τι θα κάνει με τις δύο διοργανώσεις. Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση πως το ματς με τη Γουλβς δεν θα διεξαχθεί.

Στον Πειραιά προετοιμάζονται κανονικά για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης με τη Γουλβς που όπως όλα δείχνουν θα κάνει κανονικά σέντρα στις 22:00. Αυτή τη στιγμή το ματς είναι να γίνει εκτός αν προκύψει κάποιο απρόοπτο τις επόμενες ώρες, διότι οι εξελίξεις με τον κορονοϊό τρέχουν.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ακόμη πιο αυστηρά τα μέτρα διεξαγωγής της αναμέτρησης της αποψινής αναμέτρησης με τη Γουλβς. Συγκεκριμένα μετά το τέλος του αγώνα δεν θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς. Η Γουλβς είχε ενημερώσει πως ο Νούνο Εσπίριτο δεν θα μιλούσε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης δεν θα ανοίξει ούτε η αίθουσα Τύπου, αλλά ούτε και η αίθουσα εργασίας των δημοσιογράφων. Οι εκπρόσωποι του Τύπου που θα βρεθούν στο γήπεδο και θα θελήσουν να εργαστούν μετά τη λήξη θα πρέπει να μείνουν στις θέσεις τους στα δημοσιογραφικά θεωρεία. Θυμίζουμε πως δεν θα λειτουργήσει ούτε η μικτή ζώνη. Επιπλέον οι δημοσιογράφοι θα έχουν μεταξύ τους απόσταση 2-3 καθισμάτων.

Βέβαια οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και όλα μπορούν να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή. με τα ισχύοντα δεδομένα πάντως και μέχρι νεωτέρας, το ματς του Europa League Ολυμπιακός-Γουλβς θα γίνει κανονικά στο Καραϊσκάκης στις 10 μμ.