Ο αρχηγός της Γουλβς ανησυχεί για την υγεία της οικογένειάς του

Ο αρχηγός της Γουλβς, Κόνορ Κόντι ανησυχεί για την υγεία της οικογένειάς του εξαιτίας του ταξιδιού της Γουλβς στην Ελλάδα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός της Γουλβς ανησυχεί για την υγεία της οικογένειάς του

Ο αρχηγός της Γουλβς, Κόνορ Κόντι αποκάλυψε ότι ανησυχεί για την υγεία της οικογένειάς του λόγω του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Είναι γνωστό ότι η Γουλβς ζήτησε από την UEFA να αναβάλει το παιχνίδι της Πέμπτης όταν πληροφορήθηκε ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Το αίτημά της ωστόσο απορρίφθηκε και η αποστολή της Γουλβς μπήκε στο αεροπλάνο για την Ελλάδα. Ωστόσο ο Κόντι διατηρεί επιφυλάξεις.

«Το θέμα είναι ότι πηγαίνεις στο σπίτι σου, στη σύζυγο και τα παιδιά σου μετά το παιχνίδι, κι αυτά είναι η προτεραιότητα. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι εντάξει όταν πηγαίνουμε στο σπίτι» είπε.

«Είδαμε ότι αναβλήθηκε το ματς της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Σίτι αλλά ως παίκτες δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προπονηθούμε, να προετοιμάσουμε, να ακούσουμε τον προπονητή μας και να παίξουμε αύριο το βράδυ»

Και πρόσθεσε: «Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε. Είδαμε πολλά, ακούμε πολλά, έχουμε διαβάσει πολλά πράγματα αλλά είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Πρέπει να προετοιμαστούμε για να δώσουμε ένα παιχνίδι που είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον σύλλογο»