Ολυμπιακός-Γουλβς: Ο Καμαρά για Ποντένσε, κορονοϊό και Γουλβς

Ο Μαντί Καμαρά στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουλβς τόνισε πως άπαντες είναι υγιείς και έτοιμοι για το σημαντικό παιχνίδι της Πέμπτης.

Ολυμπιακός-Γουλβς: Ο Καμαρά για Ποντένσε, κορονοϊό και Γουλβς

Ο Μαντί Καμαρά εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τη Γουλβς. Ο Αφρικανός χαφ από την πλευρά του στάθηκε επίσης στα γεγονότα των ημερών, αλλά τόνισε πως η ομάδα του Πειραιά είναι έτοιμη για ένα σπουδαίο παιχνίδι.

Αναλυτικά ο Μαντί Καμαρά μίλησε:

Για τις δυσκολίες της προετοιμασίας για όλα όσα συμβαίνουν: «Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι, θέλω να ευχηθώ περαστικά στον πρόεδρό μας και σε όλους όσοι νοσούν. Εμείς νιώθουμε καλά είμαστε προετοιμασμένοι και προσηλωμένοι, έχουμε εμπιστοσύνη στον γιατρό μας που έκανε ό,τι έπρεπε να για να είμαστε εμείς υγιείς».

Για το αν του ταιριάζει το αγγλικό ποδόσφαιρο και πώς νιώθει στο νέο ρόλο του στο 4-3-3: «Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλω να βοηθάω την ομάδα. Σε οποιοδήποτε ρόλο. Αν η ομάδα προοδεύει και βελτιώνεται τότε όλα είναι καλά για όλους».

Για τη συνάντηση με τον Ποντένσε και για το αν η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία του Ολυμπιακού από την Γουλβς θα παίξει ρόλο: «Ο Ντανιέλ ήταν πολύ σημαντικός για εμάς, όμως τώρα δεν είναι στην ομάδα μας, ο καθένας κοιτάει τη δουλειά του. Δεν ξέρουμε καν αν θα παίξει. Εμάς δεν μας απασχολεί τι κάνει η αντίπαλη ομάδα, αλλά η δική μας. Δεν έχει σημασία η εμπειρία, άλλωστε η Άρσεναλ ήταν πιο έμπειρη στην Ευρώπη από εμάς. Εμείς σκεφτόμαστε μόνο να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας».