Ολυμπιακός-Γουλβς: «Παίζεται» μία θέση για την ενδεκάδα

Ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουλβς και επί της ουσίας είναι ανοιχτή μόνο μία θέση για το αρχικό σχήμα.

Ολυμπιακός-Γουλβς: «Παίζεται» μία θέση για την ενδεκάδα

Ο κορονοϊός έχει επισκιάσει τα πάντα σε όλο τον κόσμο. Όλες οι χώρες παίρνουν μέτρα για να περιορίσουν την εξάπλωση τους, όμως, από τη στιγμή που την Πέμπτη υπάρχει το παιχνίδι με τη Γουλβς στον Ολυμπιακό οφείλουν να είναι έτοιμοι γι’ αυτή τη «μάχη».

Οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για να πάρουν την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Europa League. Για τους «ερυθρόλευκους» διαμορφώθηκαν νέες συνθήκες από τη στιγμή που το γήπεδο δεν θα έχει κόσμο. Από την εξίσωση βγήκε η δύναμη της έδρας, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς είναι υποχρεωμένος να έχει έτοιμη την ομάδα του για το πρώτο ματς με τους Άγγλους.

Οι επιλογές που έχει στα χέρια του ο Πορτογάλος τεχνικός είναι περιορισμένες και δεν αναμένεται να δούμε αλλαγές στην ενδεκάδα που θα παραταχθεί το βράδυ της Πέμπτης στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ζοσέ Σα θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα που του προκάλεσε το χτύπημα του Μουνιέ.

Ο Ελαμπντελαουί θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Τσιμίκας στο αριστερό. Ο Σεμέδο που εξέτισε την τιμωρία του στο Λονδίνο θα παίξει στο πλευρό του Μπα. Στα χαφ δεν αλλάζει η τριάδα, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά. Όσον αφορά στην επίθεση σίγουρες έχουν τις θέσεις τους οι Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

Είναι ανοιχτή μία θέση την οποία διεκδικούν οι Μασούρας, Ραντζέλοβιτς. Στα τελευταία ματς του Ολυμπιακού οι δυο τους δίνουν «μάχη» για την ενδεκάδα με τον Μαρτίνς να επιλέγει ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε αγώνα.