Ολυμπιακός: Μαρτίνς: «Δεν υπάρχει πανικός στην ομάδα »

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το ζήτημα που έχει προκύψει με το θέμα υγείας του Βαγγέλη Μαρινάκη τονίζοντας πως στον Ολυμπιακό προπονούνται και δεν υπάρχει πανικός λόγω κορονοϊού.

Ολυμπιακός: Μαρτίνς: «Δεν υπάρχει  πανικός στην ομάδα »

Το αγωνιστικό κομμάτι έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας των όσων συμβαίνουν με τον κορονοϊό. Παρόλα αυτά στον Ολυμπιακό οφείλουν να μείνουν συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στην προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τη Γουλβς.

Προσβλήθηκε από κορονοϊό ο Μαρινάκης: «Ο γνωστός ιός με επισκέφθηκε, νιώθω καλά»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο «rtp.pt» και τόνισε πως η ομάδα του προπονείται κανονικά. Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» παραδέχτηκε ότι πως κανείς δεν τους ανάγκασε να υποβληθούν σε εξετάσεις και πως δεν υπάρχει κανένας πανικός.

Ολυμπιακός - Γουλβς: Οι Άγγλοι ζητούν από την UEFA αναβολή του αγώνα!

«Προπονούμαστε. Ενημερωθήκαμε από τον γιατρό της ομάδας ότι ο πρόεδρος μας έχει κάνει δήλωση για το θέμα της υγείας του», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς.

«Είμαστε εδώ και περιμένουμε από τους γιατρούς τα πάρουν τα δείγματα. Μετά θα γίνει η ανάλυση. Και μετά θα πάρουμε τα μέτρα πρόληψης. Δεν υπάρχει πανικός. Είναι ένα μέτρο που πήραμε όχι επειδή είμαστε υποχρεωμένοι, αλλά επειδή είναι σημαντικό να το κάνουμε και λόγω ευθύνης προς την κοινωνία. Το κάνουμε με δική μας πρωτοβουλία, όχι γιατί μας ανάγκασαν. Θα μείνουμε εδώ», υπογράμμισε ο 49χρονος προπονητής.

Κορονοϊός: Προληπτικές εξετάσεις για τους παίκτες του Ολυμπιακού στου Ρέντη

Στη συνέχεια επισήμανε πως δεν έχει προκύψει κανένα σύμπτωμα στην ομάδα του. «Ωστόσο δεν έχει προκύψει κάποιο σύμπτωμα σε παίκτη ή μέλος του τεχνικού τιμ. Γενικότερα, είναι απλό να το κάνεις, χρειάζεται ένα λεπτό για κάθε παίκτη και μετά τρεις με τέσσερις ώρες για τα αποτελέσματα των αναλύσεων», ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς.