Ταξιδεύουν στην Αθήνα οι οπαδοί της Γουλβς παρά το «κεκλεισμένων των θυρών» με τον Ολυμπιακό

 Οπαδοί της Γουλβς αναμένονται στην Αθήνα, παρά την απόφαση να διεξαχθεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό για τους 16 του Europa League, κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κοροναϊού.

Ταξιδεύουν στην Αθήνα οι οπαδοί της Γουλβς παρά το «κεκλεισμένων των θυρών» με τον Ολυμπιακό

Οι οπαδοί της Γουλβς απογοητεύτηκαν από την απόφαση αλλά πολλοί έχοντας ήδη αγοράσει εισιτήρια και έχοντας κλείσει πτήσεις και ξενοδοχεία, αποφάσισαν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα.

Οπαδοί της Γουλβς για το κεκλεισμένων των θυρών ματς με τον Ολυμπιακό: «Ανέκδοτο, τραγωδία»

Μην έχοντας τη δυνατότητα να μπουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να δουν το ματς, θα καταφύγουν στα μπαρ και στις καφετέριες για να δημιουργήσουν όλοι μαζί οπαδική ατμόσφαιρα.

Όλα αυτά ενώ έχουν ενημερωθεί ότι η Ελλάδα έχει απαγορεύσει τη συγκέντρωση μαζών στα γήπεδα- και όχι μόνο σε μια προσπάθεια να εμποδίσει την εξάπλωση του κοροναϊού.

Ωστόσο το γεγονός ότι δεν υπάρχει απαγόρευση ταξιδιού και μπροστά στον κίνδυνο να χάσουν τα λεφτά που πλήρωσαν, αρκετοί οπαδοί της Γουλβς πήραν το αεροπλάνο κι έρχονται.

Ύστερα είναι και το άλλο. Η επιθυμία των οπαδών να ακολουθούν την ομάδα τους στην Ευρώπη ακόμα κι αν δεν μπορούν πραγματικά να την δουν να αγωνίζεται. Το γεγονός ότι έχασαν το παιχνίδι στη Μπρατισλάβα γιατί ήταν κεκλεισμένων, μέτρησε επίσης στην απόφασή του.