Ματ Ντόχερτι: Το «πολυεργαλείο» της Γουλβς

Ο Ματ Ντόχερτι είναι ο μπακ της Γουλβς που κάνει... όλες τις δουλειές και ταυτόχρονα ο Ιρλανδός τρομοκράτης των αντιπάλων - Θα τον βρει μπροστά του ο Ολυμπιακός

Ματ Ντόχερτι: Το «πολυεργαλείο» της Γουλβς

Δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που σε ξεσηκώνει σε κάθε κίνησή του, αλλά ένας παίκτης που οι προπονητές λατρεύουν να έχουν στη διάθεσή τους. Ο Ματ Ντόχερτι είναι το «πολυεργαλείο» της Γουλβς, ο αμυντικός που κάνει περίφημα της δουλειά του. Μάλιστα δεν περιορίζεται σε αυτή καθώς μεταξύ άλλων σκοράρει και μοιράζει ασίστ. Ένας Ιρλανδός ποδοσφαιρικός... τρομοκράτης που θα βρει στο δρόμο του ο Ολυμπιακός.

Ο Ντόχερτι είναι μεταξύ των παικτών που ξεχώρισαν τον Φεβρουάριο και διεκδικεί και το βραβείο του ποδοσφαιριστή του μήνα στην Premier League.

Ο 28χρονος άσος της Γουλβς που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την επόμενη Πέμπτη (12/3, 22.00) για τη φάση των «16» του Europa League στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», έχει κάνει καταπληκτικά παιχνίδια με τους «λύκους».

Ο δεξιός ακραίος μπακ χαφ της ομάδας του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, βοήθησε τους «λύκους» να κρατήσουν σε τρία παιχνίδια ανέπαφη την εστία τους ενώ είχε και μία ασίστ στον αγώνα με τη Νόριτς.

Την περασμένη εβδομάδα -για τον Μάρτιο πλέον- βρήκε και το δρόμο προς τα δίχτυα, στη νίκη επί της Τότεναμ με 3-2 ενώ είχε και μια ασίστ.

Φέτος έχει 27 ματς για την Premier League με 4 γκολ και 2 ασίστ και επτά ματς για το Europa League με 2 γκολ και μια ασίστ.

Δείτε τον: