Άρσεναλ - Ολυμπιακός - Η... υπόσχεση Μπουχαλάκη: «Θα δούμε πού θα φτάσουμε στο τέλος»

«Το πιστεύαμε από την αρχή. Ακόμα και μετά το 0-1», λέει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης για την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ

Άρσεναλ - Ολυμπιακός - Η... υπόσχεση Μπουχαλάκη: «Θα δούμε πού θα φτάσουμε στο τέλος»

Ήταν πίστη, μοιάζει με υπόσχεση. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε για τον αγώνα με την Άρσεναλ. Για την θριαμβευτική βραδιά του Ολυμπιακού στο Λονδίνο. Μίλησε για πίστη καθώς ο ίδιος και οι συμπαίκτες του γνώριζαν ότι ήταν δύσκολο όμως εφικτό να νικήσουν και να πάρουν την πρόκριση. Τα κατάφεραν και τώρα στρέφουν το βλέμμα του στη συνέχεια. ως που, ουδείς γνωρίζει. Αυτό που λέει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μοιάζει με υπόσχεση. «Θα δούμε πού θα φτάσουμε στο τέλος», λέει.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στον ANT1:

«Το πιστεύαμε από την αρχή. Ακόμα και μετά το 0-1, που χάσαμε στην έδρα μας, ήμασταν αισιόδοξοι. Ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο κι ότι θα μας πιέσει ο αντίπαλος. Κάθε μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Άρσεναλ, θα έκανε κάτι τέτοιο μέσα στην έδρα της. Αλλά καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και ευτυχήσαμε να σκοράρουμε αυτά τα δύο τέρματα».

«Άμα πιστεύεις σε κάτι μεγάλο, νομίζω ότι στο τέλος ανταμείβεσαι. Ο πρώτος μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα, έχουμε το κύπελλο, συνεχίζουμε και στην Ευρώπη. Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους. Βλέπουμε τα παιχνίδια ένα-ένα και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα δούμε πού θα φτάσουμε στο τέλος».