Ολυμπιακός: Κίτρινος… πυρετός στον Ρέντη

Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να αποφεύγει να μιλήσει για τη Γουλβς, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει το πρόβλημα που υπάρχει στον Ολυμπιακό με τις κίτρινες κάρτες.

Ολυμπιακός: Κίτρινος… πυρετός στον Ρέντη

Το κλίμα είναι πανηγυρικό και ενθουσιώδης στον Ολυμπιακό μετά την επική πρόκριση επί της Άρσεναλ. Από την άλλη είναι υποχρεωμένοι όλοι να κοιτάξουν και την επόμενη μέρα. Ο Μαρτίνς όπως έδειξε και στις δηλώσεις του στη Nova δεν θέλει να ακούει για τη Γουλβς.

Έχει μπροστά του άλλα ματς που θέλει να πάρει ο Πορτογάλος τεχνικός, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν ασχολείται με τους «λύκους». Ο Γιώργος Μαρτάκος θα βρεθεί την Κυριακή στο Λονδίνο να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Τότεναμ με τη Γουλβς και ο Ολυμπιακός σιγά-σιγά ετοιμάζεται για τις «μάχες» με την ομάδα του Ντανιέλ Ποντένσε.

Ξέρει ο Μαρτίνς πως τα πράγματα δεν είναι εύκολα και το χειρότερο για τον ίδιο είναι οι περιορισμένες λύσεις που έχει. Με 19 ποδοσφαιριστές πηγαίνει σε αυτά τα παιχνίδια ο Πορτογάλος τεχνικός κι έχοντας αρκετούς στο όριο καρτών.

Οι τρεις του άξονα, Μπουχαλάκης, Καμαρά και Γκιγιέρμε αν δεχτούν κάρτα στο πρώτο ματς με τη Γουλβς χάνουν τη ρεβάνς στην Αγγλία. Στην ίδια κατηγορία είναι και οι Ελ Αραμπί, Μπα που επίσης αν αντικρίσουν την κίτρινη δεν θα παίξουν στις 19 Μαρτίου.

Είναι μία λεπτομέρεια ίσως που μπορεί να μοιάζει μακρινή, αλλά είναι πολύ σημαντική και υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού του Πέδρο Μαρτίνς. Εκείνο που τον ενδιαφέρει σε πρώτη φάση είναι να πάρει τα παιχνίδια που έχει μπροστά του, να πάει καλά στο πρώτο ματς με τη Γουλβς, αλλά ο… κίτρινος πυρετός όπως και να το κάνουμε τον υποχρεώνει να δώσει συγκεκριμένες οδηγίες σε όλους τους παίκτες.