Ποτέ δεν έχει πάει στα πέναλτι ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη!

Το γκολ του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στο 113' του αγώνα με την Άρσεναλ απέτρεψε την πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή ιστορία του Ολυμπιακού που θα διεκδικούσε πρόκριση μέσω της διαδικασίας των πέναλτι!

Ποτέ δεν έχει πάει στα πέναλτι ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη!

Ελάχιστα λεπτά απείχε η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που ο Ολυμπιακός θα καλείτο να διεκδικήσει πρόκριση μέσω της διαδικασίας των πέναλτι σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Πράγματι, στα 60+ χρόνια παρουσίας της στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, η ομάδα του Πειραιά δεν έχει διεκδικήσει ποτέ πρόκριση μέσω της ψυχοφθόρου διαδικασίας των πέναλτι!

Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Το γκολ του Ελ Αραμπί για το 1-2 (vid)

Θα το έκανε στον αγώνα της Πέμπτης (26/2) με την Άρσεναλ, ωστόσο το γκολ του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έγραψε το 1-1 και απέτρεψε την παρθενική φορά που οι «ερυθρόλευκοι» θα έπαιζαν μια ευρωπαϊκή πρόκριση στα πέναλτι!

Ο Ολυμπιακός απέκλεισε την Άρσεναλ για τη φάση των «32» του Europa League χάρη στο ιστορικό διπλό στο Emirates με 1-2 το βράδυ της Πέμπτης και συνεχίζει στον δεύτερο τη τάξει θεσμό της Ευρώπης.

Europa League: Με Γουλβς ο Ολυμπιακός στους «16»

Αντίπαλός του στους «16» θα είναι ξανά ομάδα από την Αγγλία και συγκεκριμένα η Γουλβς, με την οποία οι Πειραιώτες κληρώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής.