Άρσεναλ - Ολυμπιακός 1-2: Τι έγραψε ο διεθνής Τύπος

Ο διεθνής Τύπος δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η μεγαλειώδης πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ (1-2) στους «16» του Europa League μέσα στο Emirates!

Άρσεναλ - Ολυμπιακός 1-2: Τι έγραψε ο διεθνής Τύπος

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-2 στο Emirates, προκρίθηκε στους «16» του Europa League, αφήνοντας εκτός συνέχειας την Άρσεναλ.

Το σπουδαίο κατόρθωμα των Πειραιωτών δεν πέρασε απαρατήρητο από τον διεθνή Τύπο, αφού πληθώρα ευρωπαϊκών μέσων έκανε αναφορά στην «τεράστια» ερυθρόλευκη επιτυχία.

Πιο συγκεκριμένα, η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA σχολίασε «Ο Ελ Αραμπί… σκότωσε τους "κανονιέρηδες"», ενώ χαρακτήρισε την ήττα «αποκλεισμό-σοκ» για την Άρσεναλ.

«Εμβρόντητη η Άρσεναλ από τη νίκη του Ολυμπιακού στην παράταση» έγραψε η Telegraph, ενώ η Evening Standard αναφέρθηκε σε «ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού που έφτασε στην παράταση».

Αναφορά στην αναμέτρηση έκανε και η L’ Equipe, σχολιάζοντας πώς η «Άρσεναλ αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό μετά από μία τρελή παράταση», όπως και η Gazzetta dello Sport έκανε λόγο για «ένα παιχνίδι χιλίων προσώπων, που έδωσε την πρόκριση στον Ολυμπιακό».

Τέλος, και η πορτογαλική A Bola έκανε ειδική μνεία στην αναμέτρηση, αναφέροντας ότι «ο Πέδρο Μαρτίνς στους «16» νικώντας μέσα στο σπίτι της Άρσεναλ».