Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Ταβάνι του ο ουρανός!

Η επική πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ έχει ανοίξει την όρεξη στον κόσμο του και δικαιολογημένα. Μέχρι πού μπορούν να φτάσουν οι «ερυθρόλευκοι»; Την απάντηση την ξέρουν μόνο ο Μαρτίνς και τα παιδιά του…

Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Ταβάνι του ο ουρανός!

Αλήθεια, πόσοι αποκαλούσαν τρελό τον Πέδρο Μαρτίνς όταν έλεγε παραμονή του ματς στο Λονδίνο ότι «εμείς θα περάσουμε»; Ας μην βγάζετε/βγάζουμε την ουρά σας/μας απέξω. Όλοι τον θεωρούσαμε τρελό και παλαβό. Αλλά αν δεν έχεις τρέλα, τότε δεν μπορείς να πανηγυρίσεις και τέτοιες βραδιές, τέτοιες επικές προκρίσεις, τέτοιες συγκλονιστικές νίκες.

Μέχρι πού μπορούν να φτάσουν οι «ερυθρόλευκοι»; Την απάντηση την γνωρίζουν μόνο ο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του…

Και εδώ που τα λέμε, αυτό που λέει συνεχώς ο Μαρινάκης και συμφωνεί απόλυτα ο Μαρτίνς, είναι ότι «ταβάνι μας είναι ο ουρανός». Έχοντας ξεπεράσει το εμπόδιο της Άρσεναλ με αυτόν τον τρόπο, τότε είναι απολύτως φυσιολογικό ο κόσμος του Ολυμπιακού να μην σταματάει να ονειρεύεται.

Οι αντίπαλοι στους «16» του Europa League είναι ισχυροί. Από τη Σεβίλη και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι την Χετάφε που απέκλεισε τον Άγιαξ, την Ίντερ και την Ρόμα. Και μία σειρά από άλλες ομάδες που σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να υποτιμήσεις. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η ευχάριστη έκπληξη από την Αυστρία, η ΛΑΣΚ Λίντσερ.

Πολλά λόγια δεν χρειάζονται για το έπος του Λονδίνου… Έχουμε να πούμε μόνο το εξής: Όταν έχεις μία ομάδα που παλεύει κόντρα σε θεούς και δαίμονες, βρίσκεται στο +5 στο πρωτάθλημα και έφτασε στο σημείο να παίζει Μάρτη στην Ευρώπη αποκλείοντας την Άρσεναλ μέσα στο Λονδίνο, τότε το ελληνικό λεξιλόγιο μοιάζει πολύ φτωχό για να περιγράψει το τι ακριβώς έχει πετύχει φέτος ο Ολυμπιακός.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα πρέπει να ανανεώσει… χθες με τους «ερυθρόλευκους»! Ξέρουμε ότι ο Μαρινάκης με τον Μαρτίνς έχουν πάει την κουβέντα της ανανέωσης στο τέλος της σεζόν, αλλά καλού-κακού δεν γίνεται ένα ραντεβού – εξπρές, να τα βρουν οι δύο πλευρές και να μην υπάρχει άγχος τον Μάιο; Νίκες – πρόκριση όπως αυτές με την Άρσεναλ, είναι δεδομένο ότι έχουν κάνει ήδη όλη την Ευρώπη να παραμιλάει και αρκετές αγγλικές ομάδες να καλοβλέπουν την περίπτωση του Μαρτίνς για το καλοκαίρι.

Ας μείνουμε όμως στα της πρόκρισης. Απολαύστε την, πανηγυρίστε για την ομαδάρα του Μαρτίνς και κρατήστε λίγη ενέργεια για να ξελαρρυγγιαστείτε στις νέες επιτυχίες που έρχονται! Αυτή η ομάδα δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να μας επιφυλάξει. Έχει δείξει ότι της αρέσουν οι προκλήσεις, της αρέσουν τα δύσκολα και πλέον το ραντεβού ανανεώνεται για τις 12 και 19 Μαρτίου. Εκεί όπου μπορεί να ξαναδούμε βραδιές… «Emirates»!

Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Άρσεναλ – Ολυμπιακός 1-2: Ο θρίαμβος του αιώνα!

Άρσεναλ - Ολυμπιακός 1-2: Η υψωμένη γροθιά και οι δηλώσεις του Μαρινάκη (vid)

O Oλυμπιακός διατήρησε την Ελλάδα στην 17η θέση της βαθμολογίας της UEFA

Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Την Παρασκευή (28/2) το απόγευμα η αποστολή στο «Ελ. Βενιζέλος»!

Άρσεναλ - Ολυμπιακός 1-2: Έτσι πανηγύρισαν τον θρίαμβο πρόκριση στο Λονδίνο (vid)

Άρσεναλ - Ολυμπιακός 1-2: Τα highlights της αναμέτρησης

Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Το γκολ του Ελ Αραμπί για το 1-2 (vid)