Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Ο 18χρονος Καραργύρης αναπληρωματικός τερματοφύλακας!

Ο Ηλίας Καραργύρης είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Άρσεναλ, στο Emirates!

Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Ο 18χρονος Καραργύρης αναπληρωματικός τερματοφύλακας!

O Μπόμπι Αλέν τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης (26/2) και αποκλείστηκε από την 18άδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τους "κανονιέρηδες". Ο Γάλλος γκολκίπερ υπέστη θλάση αριστερού γαστροκνημίου και το μέγεθος της ζημιάς του Αλέν θα διαπιστωθεί με την επιστροφή της αποστολής του Ολυμπιακού στην Αθήνα. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, μόλις γυρίσει η ομάδα στην Ελλάδα.

Το θέμα με τον Μπόμπι Αλέν είναι πως ο Πέδρο Μαρτίνς τον προόριζε να παίξει βασικός στην Τούμπα στο ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (4/3), αλλά τώρα και σε αυτό το παιχνίδι ο Ζοσέ Σα θα είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την εστία των Πειραιωτών.

Τη θέση του στον πάγκο στο παιχνίδι με την Άρσεναλ πήρε ο 18χρονος, Ηλίας Καραργύρης, ο οποίος κλήθηκε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή αποστολή του Ολυμπιακού (αλλά όχι 18άδα) τον περασμένο Ιούλιο και συγκεκριμένα στο παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν.

Ο Καραργύρης ξεκίνησε να κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, όταν είχε προκύψει το θέμα Γιαννιώτη στον Ολυμπιακό και ο Μαρτίνς έχει πολύ καλή άποψη για το ταλέντο του. Είναι 18 ετών (γεννημένος το 2002) και έχει καταγωγή από το Ναύπλιο.

Στον Ολυμπιακό πήγε το 2016 και κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ομάδα U-17 αποκρούοντας πέναλτι στον τελικό με τον Παναθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της U-19 του συλλόγου.

Έχει πρότυπό του τον Νικοπολίδη και φυσικά η απόφαση της ομάδας να τον έχει στην αποστολή για την Τσεχία ήταν το καλύτερο δώρο.