Άρσεναλ-Ολυμπιακός: Περισσότεροι από 6.000 Ολυμπιακοί στο Emirates

Βροντερό παρών θα δώσουν το βράδυ οι οπαδοί του Ολυμπιακού, αφού έχουν εξαφανίσει τα εισιτήρια που προμηθεύτηκαν από την Άρσεναλ, ενώ εξασφάλισαν μαγικά χαρτάκια και σε άλλες κερκίδες.

Άρσεναλ-Ολυμπιακός: Περισσότεροι από 6.000 Ολυμπιακοί στο Emirates

ΛΟΝΔΙΝΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου έκαναν λόγο για πίστη στο θαύμα. Αμφότεροι έδειξαν πως στα αποδυτήρια δεν θεωρούν άπιαστο όνειρο να πετύχουν τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στην Άρσεναλ.

Στις δηλώσεις του ο Πορτογάλος προπονητής αναφέρθηκε ακόμη και στην παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στο αποψινό παιχνίδι, η οποία θα είναι δυναμική. Οι «ερυθρόλευκοι» εδώ κι αρκετό καιρό έχουν διαθέσει τα 5.500 εισιτήρια που πήραν επίσημα από την Άρσεναλ.

Μάλιστα είχαν κάνει αίτημα στους «κανονιέρηδες» και για επιπλέον εισιτήρια, αλλά αυτό δεν έγινε δεκτός. Ο κύριος όγκος των οπαδών του Ολυμπιακού βρίσκεται από χθες στη βρετανική πρωτεύουσα και σήμερα καταφτάνουν και οι τελευταίοι. Στις κερκίδες του Emirates, ωστόσο υπολογίζεται πως θα βρίσκονται περισσότεροι από 6.000 οπαδοί του Ολυμπιακού.

Πέρα από τα εισιτήρια που έχει πάρει επίσημα ο Ολυμπιακός και τα οποία εξαντλήθηκαν εν ριπή οφθαλμού αρκετοί είναι αυτοί που κατάφεραν και εξασφάλισαν θέση και σε άλλες κερκίδες του χαοτικού γηπέδου της Άρσεναλ. Έτσι και στο αποψινό παιχνίδι οι Πειραιώτες θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους που θα τους δώσει ώθηση και δύναμη για να πετύχουν τη μεγάλη ανατροπή.