Στην προπόνηση στο «Emirates» η πρόβα ενδεκάδας του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έχει καταλήξει στο 4-3-3 για τη ρεβάνς με την Άρσεναλ (27/2, 22.00), αλλά την ενδεκάδα αναμένεται να την «δείξει» στους παίκτες του στην προπόνηση στο «Emirates». «Μάχη» Μασούρα – Ραντζέλοβιτς για μία θέση…

 Στην προπόνηση στο «Emirates» η πρόβα ενδεκάδας του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην προπόνηση της Τρίτης (25/2). Οι δοκιμές θα γίνουν στην τελευταία προπόνηση ενόψει Άρσεναλ που θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης (26/2) στο «Emirates Stadium». Εκεί ο Πορτογάλος αναμένεται να αποκαλύψει τα πλάνα του και το τι ακριβώς σκοπεύει να κατεβάσει στη ρεβάνς.

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι θα πάει στο 4-3-3. Θα πάει δηλαδή στο σχήμα που επέλεξε με την Άρσεναλ και τον ΠΑΟΚ, μιας και οι επιλογές του δεν είναι και πολλές μετά τον αποκλεισμό και του Κώστα Φορτούνη από την αποστολή.

Ουσιαστικά μία θέση παίζεται… Αν θα προτιμηθεί δηλαδή ο Ραντζέλοβιτς στο δεξί άκρο της επίθεσης ή ο Μασούρας. Ο Σέρβος «πονοκεφάλιασε» ευχάριστα τον Μαρτίνς στην Τούμπα. Περιόρισε αρκετά τον Γιαννούλη και σίγουρα θέτει σοβαρότατη υποψηφιότητα για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Όμως, αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι ο Μαρτίνς δεν έχει πει το παραμικρό στους παίκτες του για το ποιον από τους δύο θα επιλέξει. Όλα θα φανούν στην τελευταία προπόνηση στο «Emirates». Οι Μασούρας και Ραντζέλοβιτς ξεκινούν από την ίδια γραμμή αφετηρίας στην «κούρσα» για την κατάκτηση μίας… φανέλας βασικού!