Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Ο Ιταλός Μάσα σφυρίζει στο Λονδίνο

Ο Ιταλός Ντάβιντε Μάσα θα είναι ο διαιτητής του αγώνα της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο. Στο VAR ο Φάμπρι της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

 Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Ο Ιταλός Μάσα σφυρίζει στο Λονδίνο

Ο Ιταλός Ντάβιντε Μάσα θα είναι ο διαιτητής του επαναληπτικού της Πέμπτης στο Λονδίνο ανάμεσα στην Άρσεναλ και τον Ολυμπιακό. Στο VAR θα βρίσκεται ο Φάμπρι ο οποίος είχε διευθύνει την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ιταλός θα είναι ο διαιτητής του επαναληπτικού αγώνα για την φάση των «32» του Europa League ανάμεσα στην Άρσεναλ και τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (27/2, 22.00) στο «Emirates».

Ο Ντάβιντε Μάσα είναι 38 ετών έχει διαιτητεύσει ξανά τους Πειραιώτες αφού στις 25 Ιουλίου του 2017 είχε σφυρίξει το Παρτιζάν-Ολυμπιακός 1-3 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League στο Βελιγράδι.

Στο VAR θα είναι ο Μίκαελ Φάμπρι, που πρόσφατα ήταν ο διαιτητής στη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ (0-1), με τους Θεσσαλονικείς να σφραγίζουν το εισιτήριο της πρόκρισης στα ημιτελικά του θεσμού με σκόρερ τον Σφιντέρσκι.