Ολυμπιακός: Μετρημένα κουκιά η ενδεκάδα για την Άρσεναλ

Μοιάζει απίθανο να δούμε κάποια έκπληξη στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Λονδίνο και ο Μαρτίνς θα εμπιστευτεί το κλασικό σχήμα.

Ολυμπιακός: Μετρημένα κουκιά η ενδεκάδα για την Άρσεναλ

Η Τούμπα πέρασε στην ιστορία και ο Ολυμπιακός έχει στο μυαλό του μόνο το παιχνίδι με την Άρσεναλ. Η ήττα με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι δίνει σαφέστατο προβάδισμα τους «κανονιέρηδες», όμως, οι Πειραιώτες δεν είναι διατεθειμένοι να τα παρατήσουν.

Στο μεγάλο λιμάνι υπάρχει πίστη πως η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει και υπόσχονται πως πηγαίνουν στο Λονδίνο για να παλέψουν και να δώσουν μία μεγάλη μάχη. Οι «ερυθρόλευκοι» σαφώς και έχουν ένα πολύ δύσκολο έργο μπροστά τους και ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να διαχειριστεί και τη δεδομένη κόπωση που υπάρχει στην ομάδα.

Ο Πορτογάλος δεν ετοιμάζει αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στην Τούμπα κατά του ΠΑΟΚ. Το σίγουρο είναι ότι ο Σισέ θα πάρει τη θέση του Σεμέδο, ο οποίος θα εκτίσει την τιμωρία του. Κατά τα άλλα Ομάρ, Τσιμίκας, Μπα και Σα είναι σίγουροι.

Μοιάζει απίθανο να υπάρξει αλλαγή στα χαφ. Η τριπλέτα τον Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά θα είναι δύσκολο να αλλάξει στο παιχνίδι του «Emirates». Από την άλλη Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί είναι δεδομένο πως θα παίξουν από την αρχή και μένει μία θέση.

Ο Ραντζέλοβιτς με τον Μασούρα φαίνεται να τη διεκδικούν τη θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης. Το πιθανότερο είναι πως ο Σέρβος θα παίξει από την αρχή στο Λονδίνο, αφού ο Μαρτίνς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει την Τρίτη στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Δευτέρας και ξεκινάει την προετοιμασία του για την Άρσεναλ.