Τετάρτη (26/2) πρωί πετάει για Λονδίνο ο Ολυμπιακός - Το πρόγραμμα με Άρσεναλ

Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η ομάδα του Πειραιά στο Λονδίνο για το παιχνίδι με την Άρσεναλ.

Τετάρτη (26/2) πρωί πετάει για Λονδίνο ο Ολυμπιακός - Το πρόγραμμα με Άρσεναλ

Μετά το διπλό στην Τούμπα είναι λογικό η ψυχολογία όλων στον Πειραιά να έχει εκτοξευτεί στα ύψη. Οι Πειραιώτες, ωστόσο δεν έχουν πολύ καιρό για να πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Την Πέμπτη ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τη ρεβάνς με την Άρσεναλ για το Europa League και εκεί στρέφεται ήδη η προσοχή όλων.

Η αποστολή των Πειραιωτών αναχωρεί την Τετάρτη το πρωί στις 10:00 για το Λονδίνο και την Πέμπτη στις 22:00 θα αντιμετωπίσει τους «κανονιέρηδες». Από την πειραϊκή ΠΑΕ έγινε γνωστό το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός ενόψει της αναμέτρησης με την Άρσεναλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ για το ματς με τους «κανονιέρηδες» αναφέρει:

«Την Τετάρτη (26/2) στις 10:00 θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας μας για το Λονδίνο, όπου την Πέμπτη (27/2) θα αναμετρηθεί με την Άρσεναλ για τους «32» του UEFA Europa League. Η αποστολή θα επιστρέψει από την Αγγλία την Παρασκευή (28/2) το απόγευμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ομάδας:

Τετάρτη 26/2

10:00 Αναχώρηση της αποστολής για το Λονδίνο.

18:00 (τοπική ώρα) Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Stadium Emirates με τον κ. Πέδρο Μαρτίνς και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

18:30 (τοπική ώρα) Είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της ομάδας (ανοιχτή στα ΜΜΕ για 15 λεπτά)

Πέμπτη 27/2

20:00 (τοπική ώρα) Άρσεναλ–ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο Stadium Emirates.

* Η συνέντευξη Τύπου της Άρσεναλ είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 26/2 στις 13:00 (τοπική ώρα) στο Arsenal Training Centre και η προπόνηση της αγγλικής ομάδας ομάδας στις 11:00 (τοπική ώρα) επίσης στο προπονητικό της κέντρο.