Μήνυμα του Σωκράτη για τις αποδοκιμασίες και την επιστροφή (pic)

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με μήνυμα του στα social media αναφέρθηκε στις αποδοκιμασίες από τον κόσμο του Ολυμπιακού και την επιστροφή του στα ελληνικά γήπεδα.

Μήνυμα του Σωκράτη για τις αποδοκιμασίες και την επιστροφή (pic)

Για πρώτη φορά μετά από δώδεκα χρόνια ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος επέστρεψε σε ελληνικό γήπεδο έστω κι ως αντίπαλος. Ο Έλληνας αμυντικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ πήρε φανέλα βασικού από τον Μικέλ Αρτέτα παίζοντας ως δεξί μπακ.

Ο Παπασταθόπουλος στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τον Ολυμπιακό μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Πειραιώτες τονίζοντας πως είναι «η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».

Στο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» ο διεθνής στόπερ αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο, όμως, ο ίδιος με μήνυμα του στα social media έδειξε να μην τον αγγίζουν και τις χαρακτήρισε «μικρές παραφωνίες».

«Δώδεκα χρόνια μετά επέστρεψα σε ελληνικό γήπεδο. Έστω και σαν αντίπαλος, έστω και σαν «ξένος» ήταν για εμένα μια ξεχωριστή εμπειρία που με γέμισε με ιδιαίτερα συναισθήματα. Στην ποδοσφαιρική μου πορεία μέχρι σήμερα σημασία για εμένα έχουν οι στιγμές. Έτσι έζησα και χθες μια τέτοια στιγμή να αγωνίζομαι απέναντι σε ελληνική ομάδα. Κρατάω μόνο αυτό που στο σύνολο του ήταν γενναιόδωρο προς εμένα. Κάποιες μικρές παραφωνίες απλά μένουν έξω από ότι με αγγίζει!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμα του ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.