Ο Καρεμπέ αποθεώνει τον Βαλμπουενά

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κριστιάν Καρεμπέ για τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος είναι ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Ο Καρεμπέ αποθεώνει τον Βαλμπουενά

Πριν λίγες ημέρες ο Ματιέ Βαλμπουενά συμφώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να μείνει στην ομάδα του Πειραιά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στον Πειραιά είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τον Γάλλο άσο και με όσα έχει προσφέρει.

Το ίδιο ισχύει και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αισθάνεται πολύ καλά στην Ελλάδα, είναι ευτυχισμένος με τις συνθήκες που έχει συναντήσει και όλο αυτό το βγάζει στον αγωνιστικό χώρο. Ο Βαλμπουενά είναι ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και γι’ αυτό οι Πειραιώτες έσπευσαν να τον κρατήσουν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στο RMC Sport και έπλεξε το εγκώμιο του Γάλλου μεσοεπιθετικού. «Ξέραμε πως θα κάνει σπουδαίες εμφανίσεις και το έπραξε. Είναι αλήθεια πως αντιμετώπισε έναν μικρό τραυματισμό, αλλά επέστρεψε υγιής. Υπέγραψε για ακόμη ένα χρόνο. Είναι επίσημο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού.