Ολυμπιακός: Τρέλανε Άγγλους και Μανέ ο Μπα

Ο Ουσεϊνού Μπα έκλεψε την παράσταση με την εμφάνιση του στο παιχνίδι με την Άρσεναλ αναγκάζοντας τους Άγγλους να τον αποθεώσουν και παράλληλα και τον Μανέ της Λίβερπουλ να γράψει εγκώμια για τον άσο του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Τρέλανε Άγγλους και Μανέ ο Μπα

Δεν μπόρεσε ο Ολυμπιακός να πάρει κάτι καλό από το εντός έδρας παιχνίδι με την Άρσεναλ από την οποία ηττήθηκε με σκορ 1-0. Το γκολ του Λακαζέτ στο 81ο λεπτό αποδείχτηκε αρκετό για να κρίνει την αναμέτρηση και να υποχρεώσει τους Πειραιώτες σε εντός έδρας ήττα κάνοντας πολύ δύσκολη τη ρεβάνς στο Λονδίνο.

Παρά το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν το παιχνίδι από την Άρσεναλ μπορούν να βρουν κέρδη από αυτό. Ένα τέτοιο είναι ο Ουσεϊνού Μπα. Ο Σενεγαλέζος στόπερ είχε παίξει βασικός σε ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 23 Ιουλίου στο εκτός έδρας με τη Βικτόρια Πλζεν. Από τότε δεν είχε αγωνιστεί σε άλλο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, ενώ είχε μείνει και εκτός ευρωπαϊκής λίστας στο Champions League.

Ο Σενεγαλέζος έπαιξε βασικός στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ, στο πλευρό του Σεμέδο και έχει κάνει εξαιρετικό παιχνίδι. Στο ενεργητικό του έχει 2-3 πολύ καλές επεμβάσεις και μάλιστα συστήθηκε στο ευρωπαϊκό κοινό με εντυπωσιακό τρόπο.

Η πολύ καλή εμφάνιση του Μπα στο παιχνίδι με τους «κανονιέρηδες» είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν αρκετά θετικά σχόλια από τους Άγγλους. Στα βρετανικά Μέσα γίνεται εκτενέστατη αναφορά στον στόπερ του Ολυμπιακού, ενώ εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως τον αποθέωσε ο Σαντιό Μανέ στα social media.

Ο άσος της Λίβερπουλ ανάρτησε φωτογραφία από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ και έγραψε: «Τι παιχνίδι κάνει ο Ουσεϊνού Μπα». Δεν είναι και λίγο πράγμα ένας ποδοσφαιριστής της αξίας του Μανέ να αποθεώνει τον ποδοσφαιριστή των «ερυθρόλευκων».