Παπασταθόπουλος: «Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός στα πρώτα λεπτά»

Ανοιχτή είναι πρόκριση ανάμεσα στην Άρσεναλ και τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο

Παπασταθόπουλος: «Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός στα πρώτα λεπτά»

To πρώτο από τα δύο απαιτούμενα βήματα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League έκανε η Άρσεναλ που επικράτησε εκτός έδρας του Ολυμπιακού με 1-0.

Ολυμπιακός-Άρσεναλ 0-1: Τον τιμώρησε ο Λακαζέτ

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αγωνίστηκε βασικός στη θέση του δεξιού μπακ, λόγω των απουσιών της ομάδας του Λονδίνου.

Ο Έλληνας στόπερ αναφέρθηκε στον αγώνα λέγοντας: «Η Άρσεναλ είναι φαβορί αλλά μόνο στα χαρτιά. Μέσα στο γήπεδο πρέπει να δείχνεις ότι είσαι καλύτερος. Ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα και βελτιωμένη. Πιστεύω στα πρώτα λεπτά ήταν κυρίαρχος. Η Άρσεναλ είναι μια μεγάλη ομάδα, ανεβάσαμε απόδοση και καταφέραμε να φύγουμε νικηφόρα με αυτό το γκολ».

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε ως δεξιός μπακ είπε: «Είμαι ένας παίκτης που παίζει 12 χρόνια στο εξωτερικό. Δεν είναι η θέση μου αλλά όταν πρέπει να βοηθήσω την ομάδα, αυτή είναι η δουλειά μου και πρέπει να την κάνω».

Για τη ρεβάνς στο Λονδίνο σχολίασε: «Ακολουθεί ένα δύσκολο 90λεπτο. Το εκτός έδρας γκολ είναι αβαντάζ, αλλά το κάθε ματς είναι διαφορετικό. Σε κάθε παιχνίδι η ομάδα πρέπει να παίζει για τη νίκη. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και καλή επιτυχία στη συνέχεια. Η Άρσεναλ κάθε χρόνο πρέπει να πηγαίνει για τίτλους. Για μας είναι ένας στόχος να πάμε ψηλά στο Europa League».