Ολυμπιακός-Άρσεναλ: Τι ετοιμάζει ο Αρτέτα για τον Ολυμπιακό

Ποιες είναι οι σκέψεις του Μικέλ Αρτέτα για την ενδεκάδα της Άρσεναλ που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Πέμπτης.

Ολυμπιακός-Άρσεναλ: Τι ετοιμάζει ο Αρτέτα για τον Ολυμπιακό

Για την Άρσεναλ τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικά, αφού μέσω του Europa League αναζητεί τη διάκριση και ίσως να είναι ένας τρόπος για να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν, αφού έχει μείνει αρκετά πίσω στην Premier League.

Ο Μικέλ Αρτέτα αναμένεται να παρατάξει ό,τι καλύτερο έχει στη διάθεση του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Το είπε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου, ενώ αυτό προκύπτει και από τα ρεπορτάζ των Άγγλων για την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του ο Ισπανός προπονητής.

Συγκεκριμένα αναμένεται να παρατάξει τους «κανονιέρηδες» με διάταξη 4-2-3-1. Ο Μαρτίνεθ θα υπερασπιστεί την εστία της Άρσεναλ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να ξεκινήσει ο Μάιτλαντ και στο αριστερό ο Κολάσινατς. Για τα στόπερ ο Αρτέτα σκέφτεται τους Νταβίντ Λουίζ, Παπασταθόπουλο.

Για τα χαφ ετοιμάζει τον Τσακά με τον Σεμπάγιος. Όσον αφορά στην επίθεση όλα δείχνουν πως ο Αρτέτα θα βάλει ό,τι καλύτερο έχει στη διάθεση του. Δεξιά θα πάρει φανέλα βασικού ο Πεπέ και αριστερά ο Ομπαμεγιάνγκ. Στην κορυφή της επίθεσης ετοιμάζει τον Λακαζέτ και πίσω του τον Γουίλοκ, αφού δεν έχει στη διάθεση του τον Οζίλ.