Ολυμπιακός-Άρσεναλ: Ο Τσιμίκας για το ενδιαφέρον της Άρσεναλ

Ο Κώστας Τσιμίκας εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την Άρσεναλ και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των «κανονιέρηδων».

Ολυμπιακός-Άρσεναλ: Ο Τσιμίκας για το ενδιαφέρον της Άρσεναλ

Ακόμα μία πολύ δύσκολη αποστολή περιμένει τον Κώστα Τσιμίκα. Ο Έλληνας μπακ στα μέχρι τώρα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού έχει κληθεί να αντιμετωπίσει σπουδαίους ποδοσφαιριστές και το ίδιο θα κάνει και την Πέμπτη το βράδυ με την Άρσεναλ. Απέναντι του θα βρίσκεται ο Πεπέ, ο οποίος έδειξε στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Νιούκαστλ ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Μαρτίνς: «Άλλο Τότεναμ, άλλο Άρσεναλ, άλλο... ΠΑΟΚ»

Ο Τσιμίκας εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τους «κανονιέρηδες». Αρχικά αναφέρθηκε στην ανάδειξη του ως ένας από τους κορυφαίους νέους ποδοσφαιριστές του Champions League και στη συνέχεια στάθηκε στο γεγονός πως θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Πεπέ.

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε:

Για την ανάδειξή του ως ένας από τους κορυφαίους νέους παίκτες του Champions League:

«Μου δίνει το έξτρα κίνητρο. Είμαι πολύ χαρούμενος. Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και πιστεύω ότι είμαστε προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο ματς».

Για το ότι αντιμετωπίζει πάντα φέτος τους καλύτερους και αν ξέρει κάτι για ενδιαφέρον της Άρσεναλ:

«Δεν γνωρίζω κάτι. Σε τέτοιο επίπεδο πάντα αντιμετωπίζεις μεγάλους παίκτες. Εγώ έχω πάντα στόχο να είμαι συγκεντρωμένος, να ακολουθώ το πλάνο του προπονητή και πάντοτε να βοηθάω για τη νίκη που είναι ο στόχος της ομάδας».