Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Δεν τρόμαξαν οι παίκτες με το 4-0 επί της Νιουκάστλ

Εκτός από τον Πέδρο Μαρτίνς που πήγε στο Λονδίνο, και οι παίκτες του Ολυμπιακού παρακολούθησαν τηλεοπτικά τη νίκη της Άρσεναλ επί της Νιουκάστλ.

Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Δεν τρόμαξαν οι παίκτες με το 4-0 επί της Νιουκάστλ

Την Κυριακή (16/2) οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ρεπό και έτσι άδραξε και την ευκαιρία ο Πέδρο Μαρτίνς να κάνει ταξίδι – αστραπή στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Νιούκαστλ που έληξε 4-0.

Το ρεπό όμως έδωσε την ευκαιρία και σε αρκετούς παίκτες του Ολυμπιακού να στηθούν μπροστά στις τηλεοράσεις και να κάνουν τη δική τους «κατασκοπία». Είδαν λοιπόν τους «κανονιέρηδες» να σκορπίζουν στους τέσσερις ανέμους τη Νιούκαστλ στο β’ μέρος, αλλά στις συζητήσεις που έγιναν την Δευτέρα (17/2) στην προπόνηση στον Ρέντη, δεν έδειξαν κιόλας ότι τρόμαξαν με τα όσα είδαν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο μπήκε στα αποδυτήρια και είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες «γράψτε ιστορία με την Άρσεναλ». Τους μίλησε και για διπλό στην Τούμπα, αλλά αυτή τη στιγμή προέχει ο αγώνας με τους Λονδρέζους.

Τι είπε ο Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού

Οι ατάκες του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ στριφογύριζαν στο μυαλό των παικτών και μία μέρα μετά κάθισαν δύο ώρες μπροστά στις τηλεοράσεις για να πάρουν μία γεύση από τον προσεχή τους αντιπάλο.

Όλοι αναγνωρίζουν ότι πρόκειται για μία κλασική αγγλική ομάδα που προσπαθεί να δώσει έναν ξέφρενο ρυθμό στο παιχνίδι της και να πιάσει από τον λαιμό τον αντίπαλό της. Ωστόσο, στο πρώτο μέρος έδειξε κάποιες αδυναμίες όταν πιεζόταν ψηλά από τις «καρακάξες». Αυτό φυσικά θα επιδιώξει και ο Ολυμπιακός: Να την πρεσάρει ψηλά…

Σε γενικές γραμμές πάντως δεν τρομοκρατήθηκαν κιόλας με τα τέσσερα γκολ που πέτυχαν οι «κανονιέρηδες» απέναντι στη Νιούκαστλ. Θεωρούν ότι με την απαιτούμενη σοβαρότητα, έχουν τις πιθανότητές τους να κάνουν την υπέρβαση και να γράψουν ιστορία, ανάλογη με αυτή που έγραψαν πριν από 14 μήνες κόντρα στη Μίλαν.