Τι είπε ο Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε μετά το 4-0 επί του Πανιωνίου στους ποδοσφαιριστές για τα παιχνίδια με Άρσεναλ και ΠΑΟΚ, ζητώντας το διπλό στην Τούμπα και να γράψουν ιστορία με τους «κανονιέρηδες».

Τι είπε ο Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στα αποδυτήρια μετά το 4-0 επί του Πανιωνίου, είπε στους παίκτες ότι δεν έχουν τίποτα να αποδείξουν σε κανέναν, ότι έχουν δείξει καθόλη τη διάρκεια της σεζόν ότι είναι η καλύτερη ομάδα και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι στην Τούμπα θα κερδίσει ο Ολυμπιακός. Συν τοις άλλοις τους μίλησε και για την Άρσεναλ, τονίζοντάς τους ότι μπορούν να γράψουν ιστορία και να την πετάξουν εκτός συνέχειας του Europa League.

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός τούς τόνισε: «Έχετε μπροστά σας δύο σημαντικούς αγώνες. Δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα γιατί δείξατε την αξία σας και στα προκριματικά του Champions League, όπως και στους ομίλους παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο με ισχυρούς αντιπάλους, καθώς επίσης και στην Ελλάδα».

«Είστε πάρα πολύ καλοί παίκτες και στην Ελλάδα οι καλύτεροι. Και την Άρσεναλ θα κερδίσετε. Και στην Τούμπα θα πάτε να κερδίσετε. Δε χρειάζονται πολλά λόγια. Να έχετε πίστη και παίξτε με δύναμη και πάθος. Προκριθείτε να γράψετε ιστορία. Να προχωρήσουμε δυναμικά στην Ευρώπη και να φθάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».