Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς ετοιμάζει ειδικό ρόλο για τον Ελαμπντελαουί

Όλα τα λεφτά είναι για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι με την Άρσεναλ με τον Πέδρο Μαρτίνς να ποντάρει πολλά πάνω στον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς ετοιμάζει ειδικό ρόλο για τον Ελαμπντελαουί

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και ο Ολυμπιακός στερήθηκε των υπηρεσιών του και στο ματς με τη Λαμία. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έλειψε λόγω τιμωριών από τα παιχνίδια με Λαμία και Πανιώνιο, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον έχει ξανά στη διάθεση του πιο φρέσκο για τα παιχνίδια με Άρσεναλ και ΠΑΟΚ.

Το ματς με τους «κανονιέρηδες» την ερχόμενη Πέμπτη είναι η βασική προτεραιότητα για τους «ερυθρόλευκους». Ο Ολυμπιακός θέλει με σύμμαχο την έδρα του να εξασφαλίσει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο σκορ για τη ρεβάνς στο Λονδίνο που θα διεξαχθεί μία εβδομάδα μετά.

Ο Νορβηγός μπακ στο παιχνίδι του «Γ. Καραϊσκάκης» θα έχει πολύ σημαντικό ρόλο. Θα είναι από τους πλέον καθοριστικούς παίκτες προκειμένου η ομάδα του Πειραιά να καταφέρει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να ελπίζει σε πρόκριση.

Πρώτα απ’ όλα όσον αφορά στα αμυντικά του καθήκοντα ο Ομάρ θα έχει αρκετή δουλειά. Με τη Νιούκαστλ ο Ομπαμεγιάνγκ κινήθηκε από εκείνη την πλευρά, ενώ είχε πολλά ανεβάσματα ο Σάκα που έπαιξε αριστερό μπακ, αλλά η φυσική του θέση είναι αριστερό χαφ. Ο 18χρονος Άγγλος ακόμα και στο κακό διάστημα της Άρσεναλ ήταν ο μοναδικός που επιχείρησε να απειλήσει τη Νιούκαστλ.

Ο Σάκα είναι παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα, αλλά από την άλλη έχει τις αδυναμίες του. Αν επιλέξει αυτόν ο Μικέλ Αρτέτα για το αριστερό άκρο της άμυνας του στο παιχνίδι της Πέμπτης είναι βέβαιο ότι ο Μαρτίνς θα τον βάλει στο σημάδι. Ο Ελαμπντελαουί των τελευταίων αγώνων με τα ανεβάσματα που έχει κάνει θυμίζει τον περσινό ποδοσφαιριστή που ήταν απειλή και για τις αντίπαλες άμυνες.