Ολυμπιακός-Άρσεναλ: Η Άρσεναλ δεν πατάει το Καραϊσκάκη πριν το ματς

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν Ολυμπιακός και Άρσεναλ την παραμονή του αγώνα της Πέμπτης για το Europa League.

Ολυμπιακός-Άρσεναλ: Η Άρσεναλ δεν πατάει το Καραϊσκάκη πριν το ματς

Στο μεγάλο παιχνίδι με την Άρσεναλ έχει στρέψει την προσοχή του ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τους «κανονιέρηδες» την ερχόμενη Πέμπτη (22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «32» του Europa League.

Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν οι δύο ομάδες ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης. Η αποστολή της Άρσεναλ αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα την Τετάρτη το απόγευμα.

Το πρωί της Τετάρτης θα προπονηθεί στο Λονδίνο και η συνέντευξη Τύπου του Μίκελ Αρτέτα θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (19:30) στο ξενοδοχείο Sofitel στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Οι «κανονιέρηδες» όπως έχουν κάνει κι άλλες φορές στο παρελθόν έτσι και τώρα δεν θα πατήσουν το «Γ. Καραϊσκάκης» την παραμονή του αγώνα.

Όσον αφορά στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού αυτή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στην αίθουσα Τύπου του «Γ. Καραϊσκάκης» και την ομάδα του Πειραιά θα εκπροσωπήσουν οι Πέδρο Μαρτίνς, Κώστας Τσιμίκας. Η προπόνηση του Ολυμπιακού θα γίνει στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη στις 19:00 και τα πρώτα 15 λεπτά θα μπορούν να την παρακολουθήσουν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ.