Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς έχει καταλήξει με Άρσεναλ!

Όπως ήταν φυσιολογικό ο Μαρτίνς δεν ήθελε να αποκαλύψει τι ακριβώς έχει στο μυαλό του για Άρσεναλ στις δηλώσεις του, αλλά στην πραγματικότητα φάνηκε από το ματς με τον Πανιώνιο ότι έχει καταλήξει στην ενδεκάδα. Και όλα δείχνουν ότι πάει με τριάδα στα χαφ.

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς έχει καταλήξει με Άρσεναλ!

Ο Ολυμπιακός καθάρισε πολύ γρήγορα την μπουγάδα με τον Πανιώνιο. Στο... άψε-σβήσε τον «τέλειωσε»! Στα πρώτα 9 λεπτά είχε αναγκάσει ήδη τον κόσμο του να σκέφτεται την Τούμπα, αλλά και το ματς της Πέμπτης (20/2) με την Άρσεναλ. Επί Μαρτίνς δεν έχιε ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και για αυτό το λόγο ο Πορτογάλος τεχνικός δικαιολόγησε κάπως τους παίκτες του ότι από κάποιο σημείο και μετά είχαν κι εκείνοι το μυαλό τους στο ματς – πρόκληση με τους «κανονιέρηδες».

Φορτούνης: «Πατάω καλά, είμαι απόλυτα έτοιμος!»

Εκείνο που «καίει» τον κόσμο φυσικά είναι με τι ενδεκάδα θα παρατάξει τον Ολυμπιακό απέναντι στο συγκρότημα του Μικέλ Αρτέτα. Ο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τους Νεοσμυρνιώτες, είπε ότι «θέλω να είμαι ειλικρινής, δεν έχω αποφασίσει ακόμα».

Λογικό και επόμενο ήταν ο Πορτογάλος να μην αποκαλύψει τα σχέδιά του μπροστά στις κάμερες και σε δεκάδες δημοσιογράφους. Για ποιο λόγο να το κάνει αυτό; Για να δώσει την ενδεκάδα στο... πιάτο στον Αρτέτα; Προφανώς και ο Ισπανός τεχνικός της Άρσεναλ έχει κάνει την «κατασκοπία» του και έχει μία εικόνα για το τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνς.

Πάντως, αν δούμε λίγο πιο προσεκτικά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, τότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα των όσων γράφαμε και τις προηγούμενες ημέρες στο «ΦΩΣ». Ότι θα αλλάξει το σχήμα των «ερυθρολεύκων». Ότι θα πάει σε ένα σχηματισμό 4-3-3, έτσι ώστε να «μπουκώσει» τον άξονα της Άρσεναλ.

Ο Μαρινάκης στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού για ψυχολογικές «ντόπες»!

Η απόφασή του να βγάλει τον Καμαρά και στο 62’ να τελειώσει άρον-άρον τις αλλαγές του, δείχνει ξεκάθαρα ότι ο Καμαρά πάει για βασικός την Πέμπτη (20/2). Θα χρειαστούν τα τρεξίματά του άλλωστε απέναντι στο πολύ καλά γυμνασμένο σύνολο της Άρσεναλ. Μπορεί στην Premier League να μην τα πηγαίνει καλά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για αγγλική ομάδα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι τρέχει ανελέητα...

Ο Μαρτίνς λοιπόν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα κι ας μην την αποκάλυψε ενώπιον των δημοσιογράφων. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο στις επόμενες προπονήσεις, τότε το βράδυ της Πέμπτης (20/2) θα δούμε τους Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκα, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί. Αν παίζεται μία θέση είναι αυτή ανάμεσα σε Μασούρα και Φορτούνη. Το θέμα όμως είναι ότι θα αλλάξει τον σχηματισμό...

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 4-0: Τα highlights της αναμέτρησης

Όσο για τον ΠΑΟΚ; Στο μυαλό του Μαρτίνς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η Τούμπα... Αλλά και εκεί η πρόθεσή του είναι να πάει επίσης με 4-3-3. Έχουμε καιρό όμως έως το ματς της Θεσσαλονίκης. Προέχει η Άρσεναλ, από την οποία ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα του δώσει ελπίδες για να «σφραγίσει» την πρόκριση μέσα στο Λονδίνο σε δέκα μέρες.