Άρσεναλ: Χειρουργήθηκε ο Τίρνι, νοκ άουτ για τρεις μήνες

Ο αμυντικός της Άρσεναλ Κίραν Τίρνι υποβλήθηκε σε επέμβαση στον ώμο του και θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «κανονιέρηδων» για τους επόμενους τρεις μήνες

Άρσεναλ: Χειρουργήθηκε ο Τίρνι, νοκ άουτ για τρεις μήνες

Δίχως τον Κίραν Τιέρνι θα αγωνιστεί η Άρσεναλ στις αναμετρήσεις της με τον Ολυμπιακό στην φάση των «32» του Europa League.

Ο 22χρονος Σκωτσέζος αριστερός μπακ υποβλήθηκε σήμερα (17/12) σε επέμβαση στον ώμο του και όπως γνωστοποίησαν οι «κανονιέρηδες» ο ποδοσφαιριστής θα μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για τους επόμενους τρεις μήνες.

Ο Τίρνι είχε χτυπήσει στη νίκη της Άρσεναλ επί της Γουέστ Χαμ με 3-1 την περασμένη εβδομάδα για την 16η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και αντικαταστάθηκε από τον Κολάσινατς στο 29ο λεπτό του λονδρέζικου ντέρμπι.

Τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων έδειξαν ότι θα έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και σήμερα ο ποδοσφαιριστής πέρασε τελικά τις πύλες του χειρουργείου.

«Ολοκληρώθηκε η επέμβαση. Σας ευχαριστώ για τα υπέροχα μηνύματα. Με βοηθούν πάρα πολύ», ανέφερε ο νεαρός μπακ με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Σκωτσέζος αμυντικός εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της Άρσεναλ από την Σέλτικ κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου που μας πέρασε και στο διάστημα της καριέρας του στους «κανονιέρηδες» μετράει εφέτος 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν στην Ευρώπη.