Βιτόρια Σετουμπάλ - Άρσεναλ: Γιατί άλλαξε η ημέρα του αγώνα

Ο αγώνας της Άρσεναλ με την Βιτόρια Σετουμπάλ για τους ομίλους του Europa League άλλαξε μέρα και ώρα. Διαβάστε τον λόγο.

Βιτόρια Σετουμπάλ - Άρσεναλ: Γιατί άλλαξε η ημέρα του αγώνα

Η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει τη Βιτόρια Σετουμπάλ για τους ομίλους του Europa League άλλη μέρα και άλλη ώρα από τα καθιερωμένα.

Συγκεκριμένα η αναμέτρηση της ομάδας του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με τους Πορτογάλους θα διεξαχθεί την Τετάρτη (6/11) στις 17:50 το απόγευμα και ο λόγος είναι η αποφυγή της κυκλοφοριακής συμφόρησης και η καλύτερη αστυνόμευση.

Η Μπράγκα υποδέχεται την Μπεσίκτας για την ίδια διοργάνωση και το γήπεδο της απέχει μόλις 25 χλμ από αυτό της μισητής της αντιπάλου Σετούμπαλ.

Μεταφέροντας λοιπόν τον αγώνα της Άρσεναλ οι ιθύνοντες της UEFA ελπίζουν αφενός μεν να ελαφρύνουν το έργο της αστυνομίας (αποφυγή συμπλοκών μεταξύ οπαδών κτλπ.) και αφετέρου να αποφύγουν μια ενδεχόμενη κυκλοφοριακή συμφόρηση που ενδεχομένως να δημιουργούνταν.

Όσο για την ώρα έναρξης του αγώνα, που επίσης είναι ασυνήθιστη για παιχνίδι ευρωπαϊκής διοργάνωσης αυτό θα συμβεί γιατί την Τετάρτη υπάρχουν και αναμετρήσεις για το Champions League και η UEFA δεν θέλει να συμπέσει παιχνίδι του Europa με το Champions League.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας της Σετούμπαλ με την Σανταρ Λιέγης επίσης θα αλλάξει ημέρα. Θα γίνει την Τετάρτη 27/11 και όχι την Πέμπτη 28/11 όπως θα έπρεπε κανονικά.