Αρνητική πρωτιά στο Europa League για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (pic)

Μοναδικό... κατόρθωμα για τους «κόκκινους διαβόλους» στο πρόσφατο ματς με αντίπαλο την Άλκμααρ στην Ολλανδία.

Αρνητική πρωτιά στο Europa League για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (pic)

Από το κακό στο χειρότερο οδεύει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία μετά το κάκιστο ξεκίνημά της στο αγγλικό πρωτάθλημα συνεχίζει τις μετριότατες εμφανίσεις και στο Europa League.

Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έμεινε στο 0-0 στην πρόσφατη έξοδό της στην Ολλανδία με αντίπαλο την ΑΖ Άλκμααρ για το Europa League, όπου πέρα από την «άχρωμη» εμφάνισή της, σημείωσε κι ένα αρνητικό ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία των «κόκκινων διαβόλων» στον δεύτερο τη τάξει διασυλλογικό θεσμό της Ευρώπης στο οποίο δεν κατέγραψαν ούτε μία τελική προσπάθεια προς την αντίπαλη εστία, όπως φαίνεται και στο σχετικό γράφημα της UEFA.

Στο ματς με την Άλκμααρ η Γιουνάιτεντ είχε μόλις έξι τελικές προσπάθειες σε ολόκληρο το 90λεπτο (έναντι 12 της ολλανδικής ομάδας), οι τρεις εκ των οποίων έφυγαν εκτός εστίας ενώ οι άλλες τρεις αποκρούστηκαν από αμυντικούς.

Το συγκεκριμένο... κατόρθωμα δεν είχε επαναληφθεί ποτέ στα προηγούμενα 24 παιχνίδια που είχε δώσει η ομάδα του Μάντσεστερ στον θεσμό του Europa League...