Μελισσανίδης στους παίκτες της ΑΕΚ: «Πάμε για το διπλό στην Τουρκία!»

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ μίλησε στους παίκτες για την «αλλαγή φρουράς» σε τεχνική ηγεσία και διεύθυνση, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (29/8) με την Τραμπζονσπόρ στην Τουρκία.

Μελισσανίδης στους παίκτες της ΑΕΚ: «Πάμε για το διπλό στην Τουρκία!»

Το «παρών» στα αποδυτήρια της ομάδας στα Σπάτα έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, προκειμένου να ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές για τις εξελίξεις και να τους δώσει το σύνθημα ενόψει της συνέχειας και ειδικά για το ματς της Πέμπτης (29/8) με αντίπαλο την Τραμπζονσπόρ, στο πλαίσιο του επαναληπτικού για τα πλέι οφ του Europa League.

Καρντόσο ή αλλιώς... ο κούκος αηδόνι για την ΑΕΚ!

Ο ισχυρός άνδρας του «δικεφάλου» εξέφρασε την πίστη του στο υπάρχον υλικό και ζήτησε από τους παίκτες να κοιτάξουν μπροστά και να στηρίξουν τον υπηρεσιακό τεχνικό Νίκο Κωστένογλου, ενώ τόνισε πως στόχος της ομάδας στη ρεβάνς με την Τράμπζον είναι το διπλό!

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είπε στους παίκτες της ΑΕΚ:

«Όλοι καταλαβαίνετε ότι περνάμε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Όλοι φταίμε για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, δεν χρειάζεται να κοιτάμε πίσω, αυτό τελείωσε. Είμαι σίγουρος ότι και καλή ομάδα έχουμε και ίσως από τη μέρα που επέστρεψα στην ομάδα να έχουμε το καλύτερο υλικό.

Οι μεγάλοι παίκτες τώρα βγάζουν δύναμη και ψυχή για να γυρίσουμε το κλίμα. Κοιτάμε να φέρουμε νέο τεχνικό διευθυντή, νέο προπονητή, αλλά μέχρι τότε θέλω να δείξετε αγάπη και σεβασμό στον Νίκο Κωστένογλου. Και όσο μπορεί να σας φανεί τρελό, εγώ πιστεύω ότι μπορείτε να πάτε για το διπλό στην Τουρκία».