Κόζακ: «Εξαιρετική ομάδα ο ΠΑΟΚ, όμως έχουμε πιθανότητες»

Ο προπονητής της Σλόβαν Μπρατισλάβα Γιάν Κόζακ εξέφρασε την πεποίθηση του ότι αν οι Σλοβάκοι παίξουν σαν ομάδα έχουν αρκετές πιθανότητες πρόκρισης σε βάρος του ΠΑΟΚ.

 Κόζακ: «Εξαιρετική ομάδα ο ΠΑΟΚ, όμως έχουμε πιθανότητες»

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν Μπρατισλάβα (22/8, 22:00 COSMOTE SPORT 1HD), ο προπονητής των Σλοβάκων Γιαν Κόζακ μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για τον «Δικέφαλο του Βορά» ωστόσο, όπως τόνισε, αν παίξει η Σλόβαν σαν ομάδα τότε έχει και αυτή τις πιθανότητες της για πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά η δηλώσεις Κόζακ:

«Πρέπει να παίξουμε το τέλειο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει μία εξαιρετική ομάδα με πολύ ποιότητα και εμείς αυτό που καλούμαστε να κάνουμε είναι να δείξουμε καρδιά. Πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά αν παίξουμε σαν ομάδα τότε έχουμε πιθανότητες πρόκρισης», ανέφερε ο Σλοβάκος τεχνικός και πρόσθεσε: «Είναι η κορυφαία στιγμή μου μέχρι στιγμής, αλλά γενικά είμαι νευρικός πριν από κάθε αγώνα, γιατί προσπαθώ και θέλω πάντα να κάνω το καλύτερό μου για την ομάδα».

Από τη μεριά του ο επιθετικός της ομάδας Άντραζ Σπόραρ έδειξε επίσης την πεποίθηση του ότι, η ομάδα του μπορεί να αποκλείσει τους Θεσσαλονικείς δηλώνοντας:

«Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή και όλοι σκεφτόμαστε θετικά. Ασφαλώς και τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι όλα σημαντικά, αλλά δεν θα καθορίσουν την πορεία μας ολόκληρη την σεζόν. Η Σλόβαν θα βάλει τα δυνατά της και στους δύο αγώνες. Δεν βλέπω τον ΠΑΟΚ ως μεγάλο φαβορί και δεν βλέπω ότι η ομάδα μας έχει τίποτα να χάσει. Ναι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι αρκετά δυνατή, τους σεβόμαστε, αλλά παράλληλα εμπιστεύομαι την ομάδα μας. Δεν θα παίξουμε με φόβο».
Τέλος, ξεκαθάρισε, πως δεν τον νοιάζει να σκοράρει, αρκεί να έρθει η νίκη.

«Ακόμη κι αν σκοράρει ένας αμυντικός ή ένας μέσος και κερδίσουμε αυτό θα με κάνει χαρούμενο».