Μόε για Άρη: «Δεν επαναπαυόμαστε παρά το πλεονέκτημά μας»

Ο προπονητής της Μόλντε, Έρλινγκ Μόε, δήλωσε ενόψει Άρη πως η ομάδα του δε θα πρέπει να επαναπαυτεί στο 3-0 του πρώτου αγώνα.

Μόε για Άρη: «Δεν επαναπαυόμαστε παρά το πλεονέκτημά μας»

Ο προπονητής της Μόλντε Έρλινγκ Μόε υποστήριξε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με τον Άρη, πως η νορβηγική ομάδα γνωρίζει ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα μπουν με επιθετικές διαθέσεις στον αγώνα από νωρίς, και ότι οι παίκτες του δεν θα πρέπει να εφησυχάσουν λεπτό παρά το 3-0 του πρώτου αγώνα.

Παντελίδης για Μόλντε: «Έχουμε πίστη ότι θα τα καταφέρουμε»

Πιο αναλυτικά ο Μόε δήλωσε:

«Ξέρουμε ότι ο Άρης είναι μια καλή ομάδα, όπως και ότι θα μπει αποφασισμένος να μας πιέσει και να βάλει γρήγορα ένα γκολ. Ελπίζω να παίξουμε έξυπνα, δεν θα βάλουμε τους εαυτούς μας στη διαδικασία να αμυνθούμε και δεν σκεφτόμαστε τον πρώτο αγώνα. Έχουμε απομονώσει τον πρώτο αγώνα. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για το αν ήταν δίκαιο το 3-0 του πρώτου αγώνα: «βάσει των ευκαιριών ήταν δίκαιο το 3-0 του πρώτου αγώνα». Ερωτηθείς για τις καιρικές συνθήκες, δεν έδειξε να ανησυχεί. «Στις τελευταίες τρεις εβδομάδες στη Νορβηγία είχαμε υψηλές θερμοκρασίες οπότε έχουμε προσαρμοστεί σε μεγάλο βαθμό. Όταν γενικώς έχει πολύ ζέστη, αυτό επηρεάζει και τις δύο ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας και να αναγκάσουμε τον Άρη να τρέξει πολύ για να μας την πάρει», είπε.

Για τα ποσοστά των δύο ομάδων σε ότι αφορά την πρόκριση στα Playoffs του Europa League: «Δεν θέλω να μιλήσω με ποσοστά, έχουμε ένα αβαντάζ και το θέμα είναι να το διαχειριστούμε σωστά. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε στο σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά να έχουμε το μυαλό στο κεφάλι μας και να είμαστε αποφασιστικοί, αλλά και επιθετικοί».

Τέλος, για το αν προτίθεται να κάνει αλλαγές απάντησε: «Θα το αποφασίσουμε. Έχουμε 20 παίκτες μεταξύ των οποίων θα αποφασίσουμε. Θα χρησιμοποιήσω την καλύτερη δυνατή 11αδα».