Ατρόμητος - Λέγκια 0-2: Ευρώπη... τέλος για τους Περιστεριώτες (vids)

Ο Ατρόμητος εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων απέναντι στη Λέγκια και αποκλείστηκε δίκαια από τη συνέχεια του Europa League.

Ατρόμητος - Λέγκια 0-2: Ευρώπη... τέλος για τους Περιστεριώτες (vids)

Όνειρο ήταν και πάει... Ο Ατρόμητος μπήκε μεν δυναμικά στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τη Λέγκια στο Περιστέρι, ωστόσο αφότου δέχθηκε γκολ στο 29' δεν έπεισε ποτέ στη συνέχεια ότι μπορούσε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί δίκαια από την καλύτερη πολωνική ομάδα με σκορ 0-2.

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς ήρθε στο 11' για τον Ατρόμητο με τον Βέλλιο, ενώ στο 17' ο Φάρλεϊ Ρόσα έχασε την καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων στο ματς στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με απευθείας φάουλ.

Η Λέγκια, που ήταν εξαρχής εξίσου απειλητική, βρήκε δίχτυα στο 29' με έναν... ανύποπτο σκόρερ, καθώς ο αμυντικός Στολάρσκι έπιασε ένα εξαιρετικό συρτό ευθύβολο σουτ στο 29' στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία κι αφήνοντας «άγαλμα» τον Μέγερι για το 0-1.

Δείτε το 0-1 της Λέγκια:

Ο Ατρόμητος έκανε κακό β' μέρος και το πλήρωσε, καθώς η ομάδα της Βαρσοβίας απώλεσε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με το α' και σε μία από αυτές κατάφερε να «καθαρίσει» την πρόκριση. Ήταν το 51', όταν ο Γκβίλια με ωραία προβολή έγραψε το 0-2, σκορ που σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου ματς έκανε την ανατροπή να φαίνεται άπιαστο όνειρο για τους Περιστεριώτες.

Δείτε το 0-2 της Λέγκια:

Έτσι κι έγινε, αφού τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η δυναμική παρουσία των φίλων της Λέγκια στο γήπεδο του Περιστερίου, οι οποίοι μάλιστα σε κάποια στιγμή του ματς έκαναν τη... νύχτα-μέρα με πυρσούς και καπνογόνα.

Μικρογραφία

Ατρόμητος – Λέγκια Βαρσοβίας 0-2

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου
Σκόρερ: 29' Στολάρσκι, 51' Γκβίλια
Διαιτητής: Μπας Νάιχαους (Ολλανδία)
Κίτρινες: Κατράνης, Ρισβάνης - Λουίς Ρότσα

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μέγερι, Νάτσος, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Μάντσον (69' Ούμπιντες), Καχίλα (59' Ουγκράι), Ρόσα, Χαρίσης, Μανούσος, Βέλλιος (83' Ενσικουλού).

ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ (Αλεξάνταρ Βούκοβιτς): Μαγιέτσκι, Στολάρσκι, Λέφτσουκ, Γεντρέιτσικ, Λουίς Ρότσα (62' Βιετέσκα), Αντρέ Μαρτίνς, Καφού, Βέσοβιτς (68' Νάγκι), Γκβίλια, Λουκίνιας (77' Καρλίτος), Κουλένοβιτς.