Βούκοβιτς για Ατρόμητο: «Είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι»

Ο προπονητής της Λέγκια Αλεξάνταρ Βούκοβιτς μιλώντας άπταιστα ελληνικά για τον αγώνα της ομάδας του με τον Ατρόμητο, τόνισε ότι οι Πολωνοί είναι προετοιμασμένοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ενώ αναφέρθηκε και στην έντονη ζέστη που υπάρχει στη χώρα μας αλλά δε θα επηρεάσει την ομάδα του.

Βούκοβιτς για Ατρόμητο: «Είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι»

Ο προπονητής της Λέγκια Αλεξάνταρ Βούκοβιτς, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (14/7, 19:00), για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, δήλωσε πως οι Πολωνοί είναι προετοιμασμένοι για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ενώ, αναφέρθηκε και στη ζέστη τονίζοντας πως δεν τον ανησυχεί ιδιαίτερα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βούκοβιτς:

Για το τι περιμένει από τον Ατρόμητο και πως θα αντιμετωπίσει η Λέγκια το παιχνίδι: «Το 0-0 δεν είναι αποτέλεσμα που θέλαμε στο πρώτο παιχνίδι. Περιμένουμε άλλο παιχνίδι εδώ ξέρουμε πως ο Ατρόμητος μπορεί να παίξει καλύτερα. Είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλά στην άμυνα. Πάλεψε κάθε μπάλα και παίζει πολύ καλά στην αντεπίθεση. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς να το ξέρουμε. Προσπαθήσαμε στο πρώτο παιχνίδι να σταματήσουμε την αντεπίθεση και να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε καλύτερα κι αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε».

Για την ζέστη που κάνει στην Αθήνα: «Είμαστε χαρούμενοι γιατί στην Πολωνία κάνει επίσης ζέστη! Όχι σαν την Ελλάδα, αλλά έχει ζέστη. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά αυτή τη στιγμή. Απ' όσο ξέρω από το ελληνικό πρωτάθλημα να είσαι τέταρτος είναι αρκετά δύσκολο. Για τον Ατρόμητο να έρθει τέταρτος σημαίνει πως πήρε το μικρό πρωτάθλημα μιας και πρώτος δεν μπορείς να βγεις, δεύτερος ούτε, τρίτος δύσκολα! Αυτό λέει πολλά για τον Ατρόμητο. Εμείς είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα πήρε την τέταρτη θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα και αυτό σημαίνει πως είναι πολύ δυνατή».

Σε ρώτηση του fosonline για το αν το γεγονός ότι η Λέγκια είναι πιο έμπειρη ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δημιουργεί πίεση στους Πολωνούς, είπε: «Εμείς παίζουμε σε κάθε παιχνίδι με πίεση. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι ίδιο, γιατί όλοι στην ομάδα και γύρω από αυτή, περιμένουν μόνο νίκη. Εμείς έχουμε μάθει να ζούμε με την πίεση. Δεν αλλάζει τίποτα αυτό, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Αυτός είναι ο δικός μας στόχος, να παίξουμε καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι στην Πολωνία».