Άρης: Τα προφίλ των Παρτιζάν-Μαλάτιασπορ

Δείτε τα προφίλ των Παρτιζάν- Μαλάτιασπορ, που θα αντιμετωπίσει ο Άρης εφόσον περάσει το εμπόδιο της Μόλντε.

Άρης: Τα προφίλ των Παρτιζάν-Μαλάτιασπορ

Ο Άρης εφόσον περάσει το εμπόδιο της νορβηγικής Μόλντε για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, θα βρει στο δρόμο του μία εκ των Παρτιζάν-Μαλάτιασπορ.

Το προφίλ της Παρτιζάν

Η Παρτιζάν τερμάτισε τρίτη τη σεζόν που έφυγε στο πρωτάθλημα Σερβίας. Κατέκτησε όμως το Κύπελλο και συμμετείχε στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.Εκεί απέκλεισε με δύο νίκες την ουαλική Νόμαντς.

Έχει έδρα το «Παρτιζάν Στάντιουμ» (37.000). Προπονητής της είναι ο κάποτε μεγάλος επιθετικός Σάβο Μιλόσεβιτς με μεγάλη καριέρα στην Αγγλία.Στο ρόστερ αυτοί που ξεχωρίζουν είναι ο μεσοαμυντικός Σάσα Ζντιέλαρ πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και ο εξτρέμ Ζόραν Τόσιτς που έχει περάσει και από τη Μαν. Γιουνάιτεντ.

Φέτος απέκτησε τον Ιάπωνα φορ Τακούμα Ασάνο από την Άρσεναλ πληρώνοντας τους Λονδρέζους 1 εκ ευρώ.

Το προφίλ της Μαλάτιασπορ

Η Μαλάτιασπορ έκανε την καλύτερή της σεζόν πέρσι τερματίζοντας στην πέμπτη θέση του τουρκικού πρωταθλήματος.

Στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, απέκλεισε την Ολίμπια Λιουμπλιάνας με ισοπαλία 2-2 στην Τουρκία, και νίκη με 1-0 στη Σλοβενία. Ιδρύθηκε το 1986. Έδρα της είναι η «Μαλάτια Αρένα» (27.500 θεατών). Προπονητής της είναι ο Σεργκέν Γιαλτσίν.

Από το ρόστερ της ξεχωρίζουν ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Γκιλέρμε, που αποκτήθηκε δανεικός από την Μπενεβέντο. Επίσης πολύ γνωστός είναι και ο Γερμανοτούρκος Γκοκχάν Τέρε, ο οποίος αποκτήθηκε από την Στουτγκάρδη.